Mely játékok késhetnek és melyek érkezhetnek 2021-ben?

A Hogwarts Legacy elhalasztásával kapcsolatban összeszedtük, mely játékok késhetnek és melyek jöhetnek időben idén.

Egy tegnap felkerült tweet alapján sajnos nem kapjuk meg idén a varázslatok világában játszódó szerepjátékot. Egyelőre 2022-re lett halasztva a Hogwarts Legacy, amit valószínűleg már tartani is tud. Jason Schreier szerint nem ez lesz az egyetlen alkotás, amelyik az eltolás sorsára fog jutni, sok-sok követi majd. Ezen felbuzdulva nézzük is meg, mi lehet a helyzet az idei címekkel.

Kezdenénk a címben említett játék kiadójának másik nagyobb alkotásánál. A Gotham Knights valószínűleg még idén meg fog érkezni, ugyanis tavaly már egészen szép demot láthattunk belőle és a pletykák szerint 2020 végén már meg is kellett volna jelennie, ha nem lett volna a Covid. Másik eléggé biztos szereplőnk a Halo Infinite. Nehezen tudjuk elképzelni, hogy a szinte kész alkotás kapjon még egy nagyobb csúsztatást az előző után. A Sony háza tájáról is van egy hasonló, ugyanis a Horizon Forbidden West-et már elég régen fejlesztgethetik és mivel érkezik PS4-re is, így rengeteg dolgot használhatnak fel a Zero Dawn-ból.

Most nézzünk egy párat, amit valószínűleg idén nem foghatunk a kezünkbe. Annyira nem láttunk még semmit belőle, hogy a God of War Ragnarök gyaníthatóan már csak a 2022-es évben villogtathatja meg magát. Persze egészen más a szituáció, ha tényleg érkezik PS4-re is, és így az előző játék rengeteg elemét fel tudják használni. Mindenesetre szkeptikusak vagyunk a dologgal. A Starfield sem éppen mutat magáról sok életjelet, itt is benne van a pakliban, hogy leghamarabb jövőre láthatunk belőle valamit. 

Az Elden Ring is igazán misztikus az utolsó villanása óta. Sokan már a múlt évben várták, a hírek szerint nagyon jól állnak a fejlesztéssel is, de valamilyen okból új előzetest sem kaptunk hozzá. Ehhez hasonló a szituáció a Skull&Bones esetében is, amely érzetre már szinte örökké készül. Nagyon halovány az év egyelőre, reméljük nemsokára jobban be fog indulni és kapunk konkrét dátumokat is a játékokhoz és nem is lesz nagyon sok elhalasztva belőlük.

Total
2
Shares
Previous Article
Netflix

A Netflix ígérete szerint minden hétre új film- vagy sorozatpremiert kapunk 2021-ben

Next Article
Cyborg

Ray Fisher megerősítette, hogy a Warner Bros. eltávolította a The Flash-filmből

Related Posts