a
FőoldalFilmekMegvannak az új Terminator-film főszereplői

Megvannak az új Terminator-film főszereplői

Tim Miller rendező és James Cameron producer megtalálta a széria következő darabjának új terminátorát.

A Deadline elsőként számolt be a hírről, miszerint a Paramount és a Skydance közös rendezésű Terminator 6. folytatásnak új főszereplője Gabriel Luna lesz, akivel sokat a S.H.I.E.L.D. ügynökei című sorozatban találkozhattunk. A cikk publikálása után a The Hollywood Reporter kiegészítette a hírt azzal, hogy a kolumbiai származású Natalia Reyes is főszereplőként csatlakozik a franchise új részéhez. Reyes karakterét úgy írták le, mint az új trilógia Sarah Connorját, miközben Luna szerepe hasonló lehet Robert Patrick által bemutatott gazfickóhoz, vagyis ő lehet a filmben az egyik nagy ellenség.

Tim Miller ősszel kezdi forgatni a filmet köztük Magyarországon is, míg James Cameron csak produceri feladatokat lát el, hiszen ő most beleásta magát az Avatar 2. munkájába. A folytatásról már kiderült, hogy eltöröl minden részt, ami a Terminator 2. – Az ítélet napja után jelent meg, de azt is megerősítették, hogy Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton is visszatér legendás szerepükben, a T-800-as és Sarah Connor formában.

A Terminator 6. bemutatója 2019. november 22-én lesz.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.