Terminátor

2018 tavaszán Budapesten is forog a Terminator 6.

Hivatalos, többek között Budapesten is forgatják a Terminator 6. részét 2018 tavaszától.

Hivatalos, többek között Budapesten is forgatják a Terminator 6. részét 2018 tavaszától.

Az Omega Underground beszámolt arról, hogy a Terminator franchise hatodik részét Tim Miller 2018 márciusában kezdi forgatni, mely helyszínek között szerepel Budapest, de a stáb a forgatás alatt ellátogat Spanyolországba is.

James Cameron év elején elárulta, hogy hamarosan visszaszállnak rá a jogok, és nem akar sokat ülni rajtuk, azonnal új trilógiával kelti életre a franchiset, ami Arnold Schwarzeneggerrel együtt megkopott az évek alatt. Szeptember végén Cameron azt is bejelentette, hogy a Deadpooltól távozó Tim Millerre bízza a filmet, hiszen jómaga roppant elfoglalt lesz az Avatar-folytatásai miatt – szeptember óta készül az Avatar 2. része, és annak további három folytatása.

A lap jelentéséből azt is megtudtuk, hogy a Prometheus-film tervezőjét, Sonja Klaus-t is bevonták a filmbe, ő fogja elkészíteni a díszleteket, de már azt is tudjuk, hogy Sarah Connor (Linda Hamilton) visszatér a Terminator 2. – Az ítélet napjából, valamint, hogy a hatodik rész eltörli a második rész óta kiadott összes Terminator-filmet.

A Terminator 6.-ot 2019. július 26-án mutatják be a mozikban.

Total
0
Shares
Previous Article
Kábel

Josh Brolin már azon dolgozik, hogy mikortól forogjon az X-Force

Next Article

A Bosszúállók 4. lehet Russo testvérek utolsó Marvel-filmje

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!