Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Megvan az időpont, hogy mikor kezdődik Marvel Studios panel a Comic-Conon

Egy ideje már tudjuk, hogy a Marvel Studios ott lesz az idei Comic-Conon, csak azt nem jelentették be máig, hogy melyik nap és mikor tartják az előadást.

Egy ideje már tudjuk, hogy a Marvel Studios ott lesz az idei Comic-Conon, csak azt nem jelentették be máig, hogy melyik nap és mikor tartják az előadást.

Miután a Marvel Studios kihagyta a 2018-as Comic-Cont, tavasszal Kevin Feige már megerősítette azt egy interjúban, hogy visszatérnek San Diegoba a világ legnagyobb képregénytalálkozójára, ahol több bejelentésre is készülnek, melyek között a 4. fázis filmjeiről is lehull majd a lepel, de reményeink szerint az ősszel induló Disney+ streamingszolgáltatásra érkező sorozatokról is elárulnak egyet s mást.

A Comic-Con hivatalos oldalán ma délután elérhetővé vált a július 20-ai nap programja is, melyek között a Marvel Studios előadása helyi idő szerint 17:15 perckor fog kezdődni, és bő 90 perces előadással készülnek Kevin Feige-ék. Pontosan nem tudni, hogy mivel készülnek a rajongóknak, ugyanakkor a Disney elnök-vezérigazgatója Bob Iger pár hete már megerősítette, hogy az augusztus végén a D23 Expo saját rendezvényükön fogják leleplezni a következő évek filmjeit. A jelek szerint azonban a Marvel nem vár addig, és már San Diegoban betekintést enged a 4. fázis filmjeibe.

Múlt héten még Budapest utcáin forgatott Scarlett Johansson és a Fekete Özvegy-film biztosan ott lesz a Comic-Conon, meg nem erősített hírek szerint még előzetest is láthatunk Cate Shortland alkotásából, de Chloe Zhao rendezőtől a The Eternals is jelen lesz. Kevin Feige a film egyik főszerepére Keanu Reevest szeretné mindenáron, így nem lepődnénk meg, ha az est egyik fénypontja az lenne, mikor Reeves megjelenne a színpadon, és véglegesítenék a szereplőgárdát. Továbbá a Shang-Chi is bejelentést kaphat, ami egyike a stúdió készülő alkotásaiból.

A Marvel Studios panel magyar idő szerint július 21-én hajnali 2:15 perckor kezdődik majd, mi pedig élőben a helyszínről hozzuk a legfrissebb híreket.

Marvel Studios

Még több a témában...

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat