Wide Screen
Image default
Filmek

A Marvel Moziverzum teljes 4. fázisát a D23 Expo második napján jelentik be

Az este folyamán a Disney megerősítette, hogy az augusztus végén megrendezésre kerülő saját D23 Expojukon fogják ismertetni a teljes 4. fázist.

Az este folyamán a Disney megerősítette, hogy az augusztus végén megrendezésre kerülő saját D23 Expojukon fogják ismertetni a teljes 4. fázist.

Kevin Feige a Bosszúállók: Végjáték bemutatója után azt mondta, hogy mielőtt bármit mondanánk a folytatásról, előbb nézzük meg a Pókember: Idegenben folytatást. Sokan ebből arra következtettek, hogy a jövő hónapi San Diego-i Comic-Conon jelentik be a Marvel Moziverzum következő fázis filmjeit, azonban most úgy tűnik, hogy a Disney a nagy bejelentéseket a saját rendezvényén fogja a közönség számára bocsátani augusztus végén.

A D23 Expo oldalán feltűnt egy bejegyzés, melyben az áll, hogy augusztus 24-én magyar idő szerint 19 órakor jelentik be a Marvel Moziverzum 4. fázisát, élőszereplős filmeket, de lesz itt Pixar animációs és Star Wars showcase is. Egyelőre nem tudni, hogy a Marvel Studios ott lesz-e a Comic-Conon, de még ha igen is, akkor sem valószínű, hogy hatalmas bejelentéseket tesznek. Ezzel együtt több forrás is azt állítja, hogy a jelenleg is filmezés alatt álló Fekete Özvegy-film és a The Eternals bejelentésekre már júliusban sort kerítenek – talán az első előzetest is látjuk Scarlett Johansson saját filmjéből -, illetve négy év után a Star Wars is visszalátogat a világ legnagyobb képregénykiállítására.

A D23 kiállításon fontos szerepet kaphat a Disney ősszel induló streamingszolgáltatása, a Disney+ is, ami többek között otthont ad az első élőszereplős Star Wars-sorozatnak, a The Mandalorian-nak. Habár a sorozat a Chicago-i Star Wars Celebrationön már ízelítőt kapott, de azt csak az eseményre meghívottak láthatták, így a szerte a galaxisba még nem mutatták be az előzetest. Itt a többi esemény mellett erre is lehetőség nyílik.

Napokon belül talán az is eldől, hogy ott lesz-e jövő hónapban San Diegóban a Marvel, vagy a Warner Bros. után ők sem látogatnak el az eseményre.

Még több a témában...

A Végtelen háborúban a Fekete Rend vezetője, Corvus Glaive az egyik szereplőt megölte volna

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

S.J. Clarkson rendezővel az élén egy titkos Pókember projekten dolgozik a Sony és a Marvel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat