Marvel Studios

A Marvel Moziverzum teljes 4. fázisát a D23 Expo második napján jelentik be

Az este folyamán a Disney megerősítette, hogy az augusztus végén megrendezésre kerülő saját D23 Expojukon fogják ismertetni a teljes 4. fázist.

Az este folyamán a Disney megerősítette, hogy az augusztus végén megrendezésre kerülő saját D23 Expojukon fogják ismertetni a teljes 4. fázist.

Kevin Feige a Bosszúállók: Végjáték bemutatója után azt mondta, hogy mielőtt bármit mondanánk a folytatásról, előbb nézzük meg a Pókember: Idegenben folytatást. Sokan ebből arra következtettek, hogy a jövő hónapi San Diego-i Comic-Conon jelentik be a Marvel Moziverzum következő fázis filmjeit, azonban most úgy tűnik, hogy a Disney a nagy bejelentéseket a saját rendezvényén fogja a közönség számára bocsátani augusztus végén.

A D23 Expo oldalán feltűnt egy bejegyzés, melyben az áll, hogy augusztus 24-én magyar idő szerint 19 órakor jelentik be a Marvel Moziverzum 4. fázisát, élőszereplős filmeket, de lesz itt Pixar animációs és Star Wars showcase is. Egyelőre nem tudni, hogy a Marvel Studios ott lesz-e a Comic-Conon, de még ha igen is, akkor sem valószínű, hogy hatalmas bejelentéseket tesznek. Ezzel együtt több forrás is azt állítja, hogy a jelenleg is filmezés alatt álló Fekete Özvegy-film és a The Eternals bejelentésekre már júliusban sort kerítenek – talán az első előzetest is látjuk Scarlett Johansson saját filmjéből -, illetve négy év után a Star Wars is visszalátogat a világ legnagyobb képregénykiállítására.

A D23 kiállításon fontos szerepet kaphat a Disney ősszel induló streamingszolgáltatása, a Disney+ is, ami többek között otthont ad az első élőszereplős Star Wars-sorozatnak, a The Mandalorian-nak. Habár a sorozat a Chicago-i Star Wars Celebrationön már ízelítőt kapott, de azt csak az eseményre meghívottak láthatták, így a szerte a galaxisba még nem mutatták be az előzetest. Itt a többi esemény mellett erre is lehetőség nyílik.

Napokon belül talán az is eldől, hogy ott lesz-e jövő hónapban San Diegóban a Marvel, vagy a Warner Bros. után ők sem látogatnak el az eseményre.

Total
8
Shares
Previous Article

Újabb hivatalos információk a Google Stadia-ról

Next Article
Nova

A Marvel Moziverzum következő fázisa Nováról és Norman Osbornról szólhat

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!