Wide Screen
Image default
Filmek

A Marvel Studios ott lesz az idei San Diego-i Comic-Conon

Miután 2018-ban a Marvel Studios kihagyta az év legnagyobb Comic-Con találkozóját, 2019-ben visszatérnek a Hall H előadóba, hogy prezentálják a 4. fázist.

A Disney pár hete már megerősítette, hogy a D23 Expóra bőszen készülnek, ott fogják prezentálni a teljes 4. fázist, illetve J.J. Abramstől a Star Wars: Skywalker kora is képviselteti magát – nagy valószínűséggel még előzetest is kapunk – így ezután mindenki arra volt kíváncsi, hogy a Marvel Studios ott lesz-e a Comic-Conon.

Jó hírrel szolgáltak ma reggelre a Marvel képregények szerelmeseinek, ugyanis a Deadline cikkéből kiderült, hogy egy év után a Marvel Studios visszatér San Diegoba, hogy a Hall H előadóban nagyszabású konferencia keretében bepillantást kapjunk a következő évek filmjeibe, ahol jó eséllyel többet megtudunk majd a Fekete Özvegy-szólófilmről – aminek munkálatai jelenleg is zajlanak -, és több mint valószínű, hogy a rajongók az első képsorokat is láthatjuk a filmből, ami hamarosan Budapestre is ellátogat.

A másik a nagy bejelentés a The Eternals szereplőgárdája lehet, aminek forgatását a hírek szerint ősszel kezdik. Itt a show legnagyobb szenzációja alighanem Keanu Reeves lesz, aki egy héttel korábban az E3-on lopta el a showt, most pedig a Comic-Conra is ellátogathat, itt erősíthetik meg szerepét a Marvel Moziverzum következő kozmikus kalandjában.

Nem kizárt, hogy a panelen a Disney és a 20th Century Fox házasságáról is több érdekes részletet is megtudunk, illetve frissítést az ősszel induló Disney+ streamingszolgáltatás készülő minisorozatairól, köztük a WandaVision-ről és a Loki-sorozatról, mi pedig élőben a helyszínről jelentkezünk majd, és osszuk a legfontosabb híreket.

Marvel Studios

Még több a témában...

Forgatási videók és képek a Kábellel erősített Deadpool 2.-ből

Nem nyerte el a Disney tetszését a Rogue One: A Star Wars Story

Ez lehetett a valódi ok, amiért Thanos a Földre küldte Lokit az első Bosszúállókban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább