Wide Screen
Image default
Filmek

A Marvel Studios ott lesz az idei San Diego-i Comic-Conon

Miután 2018-ban a Marvel Studios kihagyta az év legnagyobb Comic-Con találkozóját, 2019-ben visszatérnek a Hall H előadóba, hogy prezentálják a 4. fázist.

Miután 2018-ban a Marvel Studios kihagyta az év legnagyobb Comic-Con találkozóját, 2019-ben visszatérnek a Hall H előadóba, hogy prezentálják a 4. fázist.

A Disney pár hete már megerősítette, hogy a D23 Expóra bőszen készülnek, ott fogják prezentálni a teljes 4. fázist, illetve J.J. Abramstől a Star Wars: Skywalker kora is képviselteti magát – nagy valószínűséggel még előzetest is kapunk – így ezután mindenki arra volt kíváncsi, hogy a Marvel Studios ott lesz-e a Comic-Conon.

Jó hírrel szolgáltak ma reggelre a Marvel képregények szerelmeseinek, ugyanis a Deadline cikkéből kiderült, hogy egy év után a Marvel Studios visszatér San Diegoba, hogy a Hall H előadóban nagyszabású konferencia keretében bepillantást kapjunk a következő évek filmjeibe, ahol jó eséllyel többet megtudunk majd a Fekete Özvegy-szólófilmről – aminek munkálatai jelenleg is zajlanak -, és több mint valószínű, hogy a rajongók az első képsorokat is láthatjuk a filmből, ami hamarosan Budapestre is ellátogat.

A másik a nagy bejelentés a The Eternals szereplőgárdája lehet, aminek forgatását a hírek szerint ősszel kezdik. Itt a show legnagyobb szenzációja alighanem Keanu Reeves lesz, aki egy héttel korábban az E3-on lopta el a showt, most pedig a Comic-Conra is ellátogathat, itt erősíthetik meg szerepét a Marvel Moziverzum következő kozmikus kalandjában.

Nem kizárt, hogy a panelen a Disney és a 20th Century Fox házasságáról is több érdekes részletet is megtudunk, illetve frissítést az ősszel induló Disney+ streamingszolgáltatás készülő minisorozatairól, köztük a WandaVision-ről és a Loki-sorozatról, mi pedig élőben a helyszínről jelentkezünk majd, és osszuk a legfontosabb híreket.

Marvel Studios

Még több a témában...

Júliusban folytatódik a WandaVision-sorozat forgatása, miután Paul Bettany lemondott miatta egy rendezvényt

Kévés Bence Mihály

A Disney 5 millió dollárral támogatja a nonprofit társadalmi szervezeteket George Floyd halála nyomán

Kévés Bence Mihály

FEJTÁGÍTÓ: Amerika Kapitány egyszer még magával a Sátánnal is megküzdött

Kiss Zita

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat