Főoldal Játékok Megjelenéskor Xbox Series X/S exkluzív lesz az ARK 2
Játékok

Megjelenéskor Xbox Series X/S exkluzív lesz az ARK 2

Vin Dieselt is fel fogja vonultatni a siker érdekében a dinós túlélő játék.

630
ark2

Azok az Xbox 360-as idők már rég elmúltak, amikor voltak jó és ténylegesen exkluzív játékok a Microsoft konzoljaira. Manapság már nagyítóval kell keresni egyet-egyet, pedig az ilyen tartalmakkal húzott el az előző generációban nagyon mellettük a Sony.

Kicsit későn eszméltek, de bevásároltak rendesen stúdiókból és időnként kötnek kizárólagos megállapodásokat, illetve időlegeseket is bizonyos kiadókkal. Az utóbbiból láthatunk most majd egy példát 2022-ben. Az ARK és kiegészítői elérhetőek már az Xbox Game Pass kínálatában, így tehát borítékolható volt egyfajta szorosabb együttműködés a Studio Wildcard és a redmondiak között.

Az ARK 2-nek a Halálos iramban sztárja, Vin Diesel lesz a producere. Ezen kívül ő fogja életre kelteni a sztori egyik fontos szereplőjét, Santiagot is. Nem áll tőle messze a játék, elég nagy fannak tekinthető, hiszen már több mint 1000 órát sikerült belepakolnia. A trailer amit láthatunk az ígéretek szerint teljes mértékben az alkotás motorjával lett felvéve, amely bizalomra adhat okot, hiszen eléggé jól néz ki.

Valószínűleg még eléggé a fejlesztés elején járhatnak vele, az már viszont kiderült, hogy a rajtkor Xbox Series X/S exkluzivitást fog élvezni. Kíváncsian várjuk, mennyire fogja hozni az előző rész hangulatát és mennyire próbál átmenni „AAA” játékba. Az első lépést már megtették ebbe az irányba, hiszen a könnyebb eladhatóság és a nagyobb hírverés okáért „igazolták le” a Halálos iramban-filmek sztárját.

Szerző
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

GTA VI
Játékok

Megerősítették a GTA VI megjelenési időszakát

2025 őszén tervezik kiadni a várva várt folytatást.

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...