Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown lesz a Russo testvérek új filmjének, az Elektronikus államnak a főszereplője

A Stranger Things sztárja egy különös tinédzsert alakít majd.

Millie Bobby Brown Hollywood egyik legújabb üdvöskéje, aki már egészen fiatalon feltűnt néhány sorozatban, világhírnévre azonban a Stranger Things című szériával tett szert. A Duffer testvérek sorozatának jelenleg is forog a negyedik évada, Brown azonban – Finn Wolfhard mellett – az a gyerekszínész, aki igazán fel tudta használni ugródeszkaként a produkciót. Játszott azóta többek között a Godzilla folytatásában, de Enola Holmesként is láthattuk, illetve saját testvérével is készít egy filmet a Netflixnek.

Most pedig egy újabb mozihoz szerződött le, a Russo testvérek rendezésében készülő The Electric State-nek ő lesz ugyanis a főszereplője. Az alkotás egy azonos című képregényen alapul, a történet a jövőben játszódik, ahol a Brown által játszott tinilány különleges kapcsolatot ápol egy robottal. Hamar egyértelművé válik azonban, hogy a masinát a bátyja küldte hozzá. Később a lány nyomozni kezd, és kiderül, a fivére valamilyen nagy összeesküvésben vesz részt, melynek célja, hogy minél inkább elmossa a határokat ember és robot között.

A hírek szerint a Russo testvérek már 2017 óta dolgoznak a projekten, mely végül Universal berkein belül fog megvalósulni. Ezzel kapcsolatban a rendezők örömüket fejezték ki.

Nagyon örülünk annak, hogy egy olyan stúdióval sikerült leszerződnünk, amely elkötelezett a mozis bemutató iránt. Ez egy nagyon fontos biztosíték most, egyúttal örömteli jövőkép, hogy a vakcinával minden vissza fog térni a rendes kerékvágásba.

Mit gondoltok a projektről?

Fox Walks Away From Deal With 'Avengers' Directors - Variety
Total
1
Shares
Previous Article

Végre mozgás közben láthatjuk a Left 4 Dead szellemi örökösét

Next Article

Megjelenéskor Xbox Series X/S exkluzív lesz az ARK 2

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!