Megjelenési dátumot kapott a Call of the Sea

Édeni kaland a láthatáron.

Az idén májusban bejelentett Call of the Sea megjelenése végre realizálódott a kalandjátékok szerelmeseinek legnagyobb örömére. Az Out of the Blue Games csapata által fejlesztett és a Raw Fury által kiadott anyaggal kapcsolatos örömhírhez természetesen egy rövidke kedvcsináló is érkezett, melyet a cikk végén tudtok megtekinteni.

1934-ben a Csendes-óceán déli csücskében járunk. Főhősnőnk Norah, átszelte a hatalmas vízfelületet, hogy férje elveszett expedíciója után nyomozzon. Eközben egy rég elfeledett, névtelen paradicsomra bukkan, melyben felsejlenek egy letűnt civilizáció nyomai. A történet során elmerülhetünk egy elragadónak tűnő karakter megismerésében. A belefeledkezést teljes szinkron segíti majd elő Cissy Jones interpretálásában, akit a Firewatch-ból vagy a The Walking Dead: Season One-ból ismerhetünk.

A Call of the Sea 2020. december 8-án jelenik meg PC, Xbox Series, Xbox One platformokra. Emellett az Xbox Game Pass előfizetők első naptól fogva játszhatják konzolokon és Pc-n egyaránt.

Total
0
Shares
Previous Article

A Tenet és az Eufória sztárjaival jön a Netflix következő díjvárományos filmje

Next Article
Chaos Walking

Végre bemutatták a Chaos Walking első előzetesét, felcsigáztak titeket Tom Holland és Daisy Ridley sci-fijére?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!