Megerősítették, hogy mikor érkezik a Bosszúállók 4. előzetese?

Rajongók figyelem, mert a legújabb hírek szerint a héten érkezik a Bosszúállók 4. és a Pókember: Idegenben első előzetesei.

Rajongók figyelem, mert a legújabb hírek szerint a héten érkezik a Bosszúállók 4. és a Pókember: Idegenben első előzetesei.

A rengeteg téves időzítés után úgy tűnik, hogy végre tudjuk, mikor mutatják be a várva várt Bosszúállók 4. első előzetesét, sőt, nem sokkal a bemutató után a Pókember: Hazatérés folytatása, a Pókember: Idegenben is egy előzetest kap, így tehát napokon belül minden 2019-re datált Marvel-film megkapja első kedvcsináló előzetesét (Marvel Kapitány, Bosszúállók 4, Pókember: Idegenben).

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy teljes mértékig nem lehetünk biztosak a legújabb információkban sem, ugyanis az eredeti terv az volt, hogy a Marvel Studios csütörtökön mutatja be a Bosszúállók 4. trailerét, azonban ezt elhalasztották George H.W. Bush elnök temetése miatt. De nincs okunk szomorkodni, mert pénteken közzéteszik a rajongók legnagyobb örömére.

A Collider újságírója, Daniel R. azt is megtudta, hogy a Pókember: Idegenben trailere a jövő héttel szemben már szombaton megérkezik. A lap információ szerint szombaton a São Paulo Comic-Conon a Sony panelnél fog debütálni a trailer, azonban nincs kőbe vésve a dátum sem, mint ahogy a Bosszúállók 4. előzetesének dátuma sem, de talán most ezek állnak legközelebb a valósághoz.

A Bosszúállók: Végtelen háború folytatás előzetesének napjai meg vannak számlálva, hiszen korábban Kevin Feige a Marvel Studios elnöke megerősítette, hogy a trailert a Marvel Kapitány előzetese után mutatják be, s 2018-ban biztosan sor kerül erre. Nos, a Marvel Moziverzum első önálló női szuperhősfilmje már második előzetesét is megkapta a napokban, így most már nagyon kíváncsiak vagyunk a Bosszúállók folytatására. Megint csak pletykák, de a hírek szerint nem igazi előzetest kapunk, hanem egy kulisszák mögötti forgatási összefoglalót, hiszen a stúdió nem szeretne semmit sem lelőni a negyedik részből.

A Bosszúállók 4. országos bemutatója 2019. április 25-én lesz.

Total
5
Shares
Previous Article
Marvel Kapitány

Nagyon látványos lett a Marvel Kapitány legújabb előzetese!

Next Article

Jake Gyllenhaal megerősítette Mysterio szerepét a Pókember: Idegenben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!