Főoldal Filmek Megerősítést kapott, hogy Michael B. Jordan rendezőként a Creed 3-nál debütál
Filmek

Megerősítést kapott, hogy Michael B. Jordan rendezőként a Creed 3-nál debütál

2022 Hálaadás napján érkezik a Creed 3.

449
Creed
Forrás: MGM

Közel egy éve kaptak szárnyra azok a híresztelések, miszerint a főszereplőt alakító Michael B. Jordan rendezőként is kipróbálja magát a Creed 3. élén. Korábban Irwin Winkler producer könyvében arról írt, hogy ígéretet tett Jordan-nek, hogy lehetőséget kap majd a rendezésre, de csak most lett hivatalos, hogy ő fogja rendezi a Rocky franchise spin-off filmsorozatának harmadik részét.

A megannyi pletyka után most kapott megerősítést, hogy Jordan fogja fényképezni a harmadik részt. Az MGM közleményében Jordan jelentette be, hogy 2022. november 23-án, azaz Hálaadás napján fogják bemutatni a folytatást, és hogy mennyire örömteli pillanat számára, hogy most és egy ilyen filmmel mutatkozhat be rendezőként.

Mindig is egy törekvés volt a rendezés, de az időzítésnek megfelelőnek kellett lennie. A Creed III. az a pillanat – egy olyan időszak az életemben, amikor biztosabbá váltam abban, hogy ki vagyok, kézben tartom a saját történetemben, személyes érdeklődésem, szakmailag fejlődöm, és olyan nagyoktól tanulok, mint Ryan Cooglertől, legutóbb Denzel Washingtontól, és más nagyoktól, akiket tisztelek. Mindez összeállt erre a pillanatra. Ez a franchise és különösen a Creed III. témái nagyon személyesek számomra. Várom, hogy megosszam Adonis Creed történetének következő fejezetét azzal a félelmetes felelősséggel, hogy rendezője és névadója lehetek ennek a filmnek.

Michael B. Jordan

A franchise 2015-ig nyúlik vissza, akkor indították újra Ryan Coogler rendezővel a Rocky franchise-t, majd a sikert meglovagolva három évvel később érkezett a folytatás Steven Caple Jr. vezetésével. Jordant Carl Weathers Apollo Creed fiaként mutatták be a filmben, és Sylvester Stallone Rocky Balboa karaktere mentort játszott. Nagy sikert aratott a film az Egyesült Államokban, miközben Jordan népszerűsége az egekbe szökött, s ebben nagy szerepet játszott a Fekete Párduc-filmben betöltött Koncoló szerepének is, akit sokan az egyik legjobb Marvel Moziverzum gonosznak tartják. Legközelebb pedig az Amazon Studios rendezésű Without Remorse című thrillerben kelti életre Tom Clancy karakterét.

Rejtély övezi a Creed 3. történetét, de a forgatókönyvön Keenan Coogler és Zach Baylin már dolgozik. Várhatóan Tessa Thompson és Phylicia Rashad visszatérnek majd. Arról egyelőre nincs hír, hogy Stallone visszatér-e, de meglepődnénk, ha nem látnánk a folytatásban a mentort.

Creed
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Legenda vagyok
Filmek

Will Smith a visszatéréséről beszélt, hogyan folytatódik majd a Legenda vagyok

Már nagyon várjuk a Legenda vagyok 2. részét, és úgy tűnik, a...

Creed III
Filmek

A Rocky producere megerősítette, készül a Creed IV

Michael B. Jordan kiütéssel győzött a ringben, naná hogy jön a Creed...

Sikoly VI
Filmek

Box Office: Világszerte tolongtak a Sikoly VI. vetítéseire, itthon is extra termeket kellett megnyitni

Hiába az X-besorolás, a hétvégén extra termeket kellett nyitni, annyian voltak kíváncsiak...