Creed

A Creed 3. főszerepe mellett még a rendezést is elviszi Michael B. Jordan?

A Creed 3.-nál debütálna rendezőként Michael B. Jordan.

A Rocky franchise még 2015-ben kapott folytatást a Creed: Apollo fia címen, majd három évvel később érkezett a folytatás. Mindkét rész nagy sikernek örvendett, így koránt sem meglepő, hogy elkészül hozzá a harmadik rész is. A film főszerepét Michael B. Jordan játszotta Adonis Johnson szerepében, de mellette természetesen Sylvester Stallone is feltűnt, mint a franchise arca, ám ezúttal már csak mentori szerepet töltött be az ifjú tehetség oldalán.

A figyelmünket a Deadline hívta fel, hogy a 007 – Nincs idő meghalni bemutatója körüli pletykák mellett az MGM stúdió azon is dolgozik, hogy mielőbb tető alá hozzák a Creed filmszéria harmadik részét. Mint arról tegnap már beszámoltunk, pletykák szerint két nagy streamingszolgáltató is megkörnyékezte a stúdiót, hogy Daniel Craig utolsó dupla nullahetes kalandját ne a mozikban, hanem közvetlenül digitálisan mutassák be. Bár a hír nem kapott megerősítést, de a Variety úgy tudja, hogy 600 millió dollárért készek átengedni a film terjesztési jogát. De emellett azt is megtudtuk, hogy a Creed 3. részt Michael B. Jordan kezébe adják, s ez lehet a színész első rendezése.

Miközben az MGM egy Creed folytatáson dolgozik, ami Michael B. Jordan dirigálásával készülhet, és egy új kreatív csapat agresszíven egy ígéretes szériát épít, addig az MGM stúdió koronaékszere még mindig a Bond.

Többet nem sikerült megtudnunk a projektről, ám nem most először dobták be Jordan nevét, mint rendező a Creed 3. élén. Korábban Irwin Winkler producer is arról írt könyvében, hogy ígéretet tett Jordan-nek, hogy lehetőséget kap a rendezésre.

Megígértem Michael B. Jordan-nek, hogy megkapja az esélyt, hogy ő forgassa a Creed 3.-at. […] A tavalyi évben volt egy beszélgetés a Creed sztárjával, Michael B. Jordan-nel, és felajánlottam neki a lehetőséget, hogy ne csak szerepeljen benne, hanem rendezze is a Creed 3-at.Irwin Winkler

Nehéz megmondani, hogy milyen irányba terelik a harmadik részt, miután az első két részben, de főként a másodikban fátylat borítottak a múltra, így minden megadatott az új sikersztori előtt, hogy a Rocky franchise-ból önálló szériává nője ki magát. Minden a készítőkön múlik. A labdát már feldobták.

Creed
Total
6
Shares
Previous Article

TESZT: Raji: An Ancient Epic

Next Article

Már Halloweenre hangol a Little Nightmares II új előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!