Főoldal Előzetesek Megérkezett az első előzetes A majmok bolygója: Háború részhez
ElőzetesekBREAKING

Megérkezett az első előzetes A majmok bolygója: Háború részhez

A végső csatára készülnek a majmok és az emberek A majmok bolygója 3. részében.

956

A végső csatára készülnek a majmok és az emberek A majmok bolygója 3. részében.

A 20th Centruy Fox végre bemutatta a nyilvánosság előtt is A majmok bolygója: Háború zárórész trailerét, mellyel a szerencsések már a legutóbbi New York-i Comic Con-on találkozhattak. Úgy tűnik, hogy megérte ennyit várni az előzetesre, hiszen kicsivel többről van szó, mint holmi kedvcsináló videóról, ugyanis a stúdió más ajándékkal is meglepte a rajongókat: új képek és poszterek is napvilágot láttak – a film előzetesét a lap tetején, míg a hivatalos képeket a lap alján található galériában nézhetitek meg.

A majmok bolygója: Háború a harmadik része lesz annak a blockbusternek, melyben a majmok és az emberek esnek egymásnak, melynek tétje az életben maradás. A majmok vezetője, Cézár (Andy Serkis) egy könyörtelen katonai vezetővel, egy ezredessel kerül szembe az új részben, akit nem hajt más, minthogy legyőzzék a majmokat, és győzelemre segítse embereit.

A film szinopszisa a következő:

A nagy sikerű franchise harmadik része, A majmok bolygója: Háborúban Cézár és a majmok halálos összetűzésbe kerülnek az emberekkel, akiket egy könyörtelen ezredes vezet majd, akit úgy hínak, hogy Colonel (Woody Harrelson). Miután a majmok vereséget szenvedtek, Cézárnak meg kell birkózni a sötétebb énjével, és drasztikus lépésre határozza el magát, mégpedig, hogy megbosszulja faját. A kaland végén szemtől-szemben találják majd magukat a főszereplők, Cézár és az ezredes egy grandiózus csatában mérik össze erejüket, amely mindkét faj jövőbeli sorsát megpecsételi a bolygón.

Ez lehet minden idők legjobb majmos filmje, mely szépen és fokozatosan emelkedett fel, az első részben kitört a Lázadás, illetve megismerhettük a szereplőket, köztük Cézárt, aki szó szerint felemelkedett, és a majmok vezetője lett. A második egy ember-majom Forradalomban csapott át, ahol már pengeélen táncoltak a felek, tetősödött a két fél közti viszály, és most a harmadik, befejező rész, mely elhozza a Háborút a két faj között, és amelyben olyan nagy nevek játsszák a film főszereplőit, mint Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Terry Notary vagy Karin Konoval.

Matt Reeves filmje, A majmok bolygója: Háború bemutatója 2017. július 14-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Batman
BREAKINGFilmek

Csúnyán eltolták a The Batman Part II bemutatóját

A Batman folytatása eredetileg 2025 őszén jött volna ki a mozikban.