Főoldal Előzetesek Egyből egymásnak esett Peter Parker és Keselyű a Pókember: Hazatérés első előzetesében
ElőzetesekBREAKING

Egyből egymásnak esett Peter Parker és Keselyű a Pókember: Hazatérés első előzetesében

A vártnál jóval erősebb előzetessel nyitott a Pókember: Hazatérés film, rögtön egy cameóval.

942

A vártnál jóval erősebb előzetessel nyitott a Pókember: Hazatérés film, rögtön egy cameóval.

A Marvel bemutatta az első előzetest a Pókember reboothoz, melyben rögtön láthattunk egy igazi Bosszúállók cameot, temérdek Pókember akciót, falmászást, ugrást, repülést, és egy hatásos Keselyű belépőt is Michael Keaton gonoszától, melynek ötletét mintha egy korábbi Batman filmből merítették volna a készítők.

Egyszerűen nincsenek szavak, hogy milyen jóra sikerült az új Pókember film – legalábbis nagyon reméljük, hogy nem fogunk csalódni benne, és rekordokat fog dönteni az új Hálószövő. Azt is mondhatnánk, hogy „csodálatos” lett a Pókember: Hazatérés, mely talán most már tényleg jó útra tévedt, hiszen hazatért a Marvelhez.

Ki kell hangsúlyozni, hogy az újraindítás már a Marvel Filmes Univerzum része, így mint ahogy ebben a filmben, úgy a folytatásokban is több Bosszúállóval is számolnunk kell majd – első filmben rögtön Tony Stark/Vasembert (Robert Downey Jr.) láthatjuk, és persze azokat a bűnözőket, akik Bosszúállóknak öltöztek a rablás idejére. Az előzetes nem is érhetett volna szebben véget, minthogy Póki és Vasember együtt repül New York utcái fölött. És ha már azt hittük, hogy ez minden, akkor tévedtünk, hiszen rögtön mellékeltek egy rövidebb nemzetközi előzetest is, melyben The Shocker is látható, igaz jelmez nélkül, de bemutatkozása megtörtént.

Nos, The Shockert is láthattuk a trailerben, aki egy sárgás színű kabátot viselt a jelenetben, ami kissé eltér a képregényekből ismert klasszikus megjelenésétől, de panaszra nincs okunk, mert ez is zseniális lett! Nem találunk szavakat, annyira jópofa lett a film első beharangozója, végre egy olyan Pókembert láthatunk majd a vásznon, aki akció közben is dumál, és ontja a poénokat. Tom Holland a legjobb Pókember akit eddig láttunk, és reméljük, hogy hamarosan újabb érdekességekkel állnak elő a készítők!

A film középpontjában a fiatal Peter Parker/Pókember (Tom Holland) áll majd, akinek szenzációs bemutatkozásával már idén, az Amerika kapitány: Polgárháborúban találkozhattunk. Egy teljesen új beállítottságú Pókemberrel találkozhatnak majd a rajongók a jövőben, melynek első felvonása a Pókember: Hazatérés film lesz. A Bosszúállóktól megtanult tapasztalatok birtokában főhősünk hazatér, hőn szeretett otthonába, Queensbe, ahol „dögös” May nénikéjével (Marisa Tomei) él. A Polgárháborúból megtudtuk, hogy Vasember amolyan mentoraltjaként tekint Peterre, ezért Stark a folytatásban is Pókin tartja majd szemét. A Bosszúállókkal folytatott kitérője után Peter megpróbál visszarázódni a hétköznapokba, és miközben azt szeretné elhitetni magával, hogy Pókember csak egy barátságos alak, de mikor feltűnik az új gazfickó, Keselyű, minden megváltozik, és rádöbben, hogy a legfontosabbnak hitt dolgok hirtelen veszélybe kerültek.

A Pókember: Hazatérés bemutatója 2017. július 7-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.