Wide Screen
Image default
Filmek

Éjjel érkezik a Pókember: Hazatérés előzetese

Tegnap bemutattak egy teasert az előzetesből, de az első trailerre még estig várnunk kell, viszont addig sem maradunk ajándék nélkül: új képet és részleteket osztottak meg Keselyűről.

Miközben várunk az esti Pókember: Hazatérés film előzetesre, addig a Marvel és Sony Pictures bemutatott egy hivatalos fényképet a filmből, melyen a film címszereplőjét láthatjuk egy vonat tetején.

A kép előfutára is lehetne a várva várt előzetesnek, melyben talán tényleg “hazatér” Pókember, és egy méltó filmet kapna a képregények legismertebb alakja. A közzétett képen új szemszögből nézhetjük meg Tom Hollandot, mint Pókembert, aki kezében tartja a legendás Falmászó maszkját.

Azt is megerősítették, hogy a film nem eredettörténet lesz, és figyelmen kívül fog hagyni minden korábbi részt. A reboot középpontjában Peter Parkel áll, aki megpróbál majd helyt állni Queensben a tinédzserek között azok után, amin keresztül ment az Amerika kapitány: Polgárháborúban.

A történet bemutat egy új szupergonoszt, akit Keselyű (Michael Keaton) néven ismerhettünk meg a képregényekben. A szereplőt úgy lehetne leírni, mint egy általános képességekkel rendelkező bűnözőt, de van egy különleges fegyvere, méghozzá egy repülő szárnyas ruha. Holland és Jon Watts rendező a következőt mondta a karakterről:

Ez lesz az első olyan alkalom, mikor láthatjuk Keselyűt a vásznon, félelmetes lesz. Olyan ez, mint egy horrorfilm: igazán ijesztő, mozgalmas és felkavaró. Póki ellenfele más lesz, nem lesz összehasonlítható egyik Marvel-film gonoszával sem, még Thanos-szal és Ultron-nal sem.

A rendező a következőket mondta el a gazfickóról:

Jó móka, ha azt hiszed, hogy Pókember egy közönséges gyerek, aki szuperhőssé válik, és ott van még egy csomó másik srác is, akik szintén szupergonosszá válnak.

Reméljük, hogy az első előzetesben feltűnik Keselyű is, nem csak Happy Hogan-nal, és Peterrel kell beérnünk.

A Pókember: Hazatérés bemutatója 2017. július 7-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

2019 elején már foroghat A galaxis őrzői vol. 3.?

Kévés Bence Mihály

A Wonder Woman 1984 kirúgott írója most a Marvelnél ragad tollat

Kévés Bence Mihály

A Comcast visszalépett, a Disney már markában érzi a Foxot

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább