x
Close


Közelgő események

Előzetesek

FRISSÍTVE! Mellbedobással érkezett meg a Baywatch előzetese

Vizes és vad belépőt kapott Dwayne Johnson a Baywatch remakeben.

  • Publisheddecember 8, 2016

Vizes és vad belépőt kapott Dwayne Johnson a Baywatch remakeben.

Még mindig tél van, így ideje lenne már visszatérni a homokos tengerpartra, a beachre. Ezt tette Dwayne „The Rock” Johnson is, a tegnap bemutatott Baywatch teaser videóban, ma viszont már megkaptuk a teljes hosszúságú és R-besorolású előzetest a filmhez.

Johnson tweetjéből megtudtuk, hogy a „rosszfiúk” következő változata R-es lesz, azaz a legnagyobb besorolást kapja. A színész a videóhoz fűzött kommentjéből kiderült az is, hogy ő csak „a tengerpart bosszúállóinak” hívja csapatát, ő magát pedig Mitch Buchanan néven kell keresnünk a filmben, aki már most életet ment – kiment valakit a vízből.

Zac Afron is bemutatta első jelenetét a filmből, ő Matt Brody szerepét kapta a parton, és aki első jelenetében a csajokat próbálja motoros/jet ski belépőjével ámulatba ejteni:

A Baywatch remake-jében Mitch felállít egy fiatal csapatot, igazi forrófejű arcokkal (Efron), akik azt a feladatot kapják, hogy állítsák meg az egyik olajmágnást, különben a tengerpart odavész. Johnson már a forgatások alatt elmondta Instagramon, hogy a film korhatáros lesz, ami a jelenetek miatt indokolt, lesz akció, vér és tengerparti „ribis” rész is. Egy tengerparti beszédet is elmondott, melyben azt is elárulta, hogy a film alfahímje Efron lesz.

Seth Gordon filmjét 2017. május 19-én mossa partra a tenger, melynek a szerepek leosztása a következő lesz: Dwayne Johnson (Mitch Buchanan), Alexandra Doddario (Summer Quinn – Az eredeti tévés sorozatban Nicole Eggert játszotta ezt a szerepet), Priyanka Chopra (Victoria Leeds) – aki egyben a film „gazfickója” is -, Ilfenesh Hadera (Stephanie Holden – Mitch szerelme), Kelly Rohrbach (C.J. Parker – Anderson régi szerepe), továbbá a rajongók legnagyobb örömére Pamela Anderson és David Hasselhoff is feltűnik majd a vásznon.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.