Az oroszlánkirály

Megérkezett az élőszereplős Az oroszlánkirály első előzetese

A Disney tegnap bemutatta Jon Favreau rendező élőszereplős Az oroszlánkirály első teaser videóját Szimbáról, a kis oroszlánról.

A Disney tegnap bemutatta Jon Favreau rendező élőszereplős Az oroszlánkirály első teaser videóját Szimbáról, a kis oroszlánról.

A The Walt Disney vállalat Hálaadás napi ajándéka egy Az oroszlánkirály első teaser videója volt, mely felidézte gyerekkorunk népszerű rajzfilmjének pillanatait. Az oroszlánkirály rajzfilmet 1994-ben mutatta be a Disney, s rögtön a Box Office élére állt, és máig az egyik legsikeresebb alkotásról beszélünk, így nem véletlen, hogy A szépség és a szörnyeteg sikere utána a stúdió újabb klasszikusokhoz nyúl – Az oroszlánkirály mellett érkezik az Aladdin feldolgozás is.

És már magyar szinkronnal is megnézhető:

Az oroszlánkirály az évek alatt több televíziós spin-offot is kapott, fülbemászó zenéit mindenki ismeri, a karaktereket, a kis Szimba kicsik és nagyok kedvence lett, most pedig egy remake-kel visszatér a mozik falai közzé, ám ezúttal nem rajzfilm formájában, hanem számítógépes-effektek segítségével és Jon Favreau rendező tolmácsolásában mesélik el Szimba történetét.

Az oroszlánkirály adaptáció történetét Jeff Nathanson írta, a filmben pedig olyan világsztárok adják hangjukat az állatoknak, mint Donald Glover (Simba), Beyoncé (Nala), Chiwetel Ejiofor (Scar), Seth Rogen (Pumbaa), Billy Eichner (Timon), John Kani (Rafiki), John Oliver (Zazu), Alfre Woodard (Sarabi), Keegan-Michael Key (Kamari), Eric Andre (Azizi), Florence Kasumba (Shenzi) és James Earl Jones, mint Mufasa.

Az oroszlánkirály bemutatója 2019. július 19-én lesz az Egyesült Államokban.

Total
28
Shares
Previous Article
Thanos

Thanos elégedett volt tettével, hogy kiirtotta a fél univerzumot

Next Article

Bryan Singer kitiltotta a képregényeket az X-Menek forgatásairól

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!