Főoldal Filmek Véget ért az élőszereplős Aladdin forgatása
Filmek

Véget ért az élőszereplős Aladdin forgatása

A film főszereplőjét alakító Mena Massoud közösségi felületén árulta el, hogy véget ért az Aladdin élőszereplős film forgatása.

736

A film főszereplőjét alakító Mena Massoud közösségi felületén árulta el, hogy véget ért az Aladdin élőszereplős film forgatása.

Filmre vették a Disney következő élőszereplős meseadaptációját, az Aladdint, amit a tervek szerint 2019 nyarán fognak bemutatni a mozikban. A Disney következő nagy durranása az 1992-es rajzfilmet veszi alapul, és tudva, hogy mekkora nevek, köztük Guy Ritchie ül a rendezői székben, már most borítékolható a nyár blockbusteri cím neki. Massoud a következő tweetet tette ki Twitterre:

Az Aladdin filmben a már említett címszereplőt alakító Mena Massoud mellett látható lesz a két Oscar-díjat is bezsebelt Will Smith, ő lesz Dzsini, a Sultan lányát a Power Rangersből ismert Naomi Scott formálja meg, míg Jafart, Marwan Kenzari játssza a vásznon. Pontos bemutatódátumot még nem kapott a film, pusztán csak annyit tudni, hogy valamikor jövő nyáron érkezik a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...