Megérkezett a Demon’s Souls launch trailere

És van itt cirka egy óra gameplay is!

A múlt heti State of Play után a kiadó Sony Interactive Entertainment és a fejlesztő Sony Interactive Entertainment Japan Studio és Bluepoint Games elérhetővé tette a nagy sikernek örvendő Demon’s Souls PlayStation 5-ön debütáló remake-jének megjelenéséhez kiadott kedvcsinálót. Az egy perces trailer kellemesen szemkápráztató és lenyűgöző, de a vizuális orgia eddig sem volt kétséges. A teljesen újraalkotott játék bevezet minket a ködös, sötét fantasy világba, melyet egyszer már PlayStation 3 konzolokon átélhettünk. Most azonban az új játékosok mellett, annak is leeshet az álla, aki amúgy szép emlékeket őrzött a cuccról.

A Demon’s Souls története szerint Boletaria tizenkettedik királya, Allant, hatalomért való küzdelme során feléleszt egy ősi démont, az Old One-t. A démonnal érkezett egy színtelen köd, ami elszabadított egy rakás rémálomba illő lényt, melyek emberi lelkekre éheznek. Boletaria, elvágva a külvilágtól süllyed a káoszba, ám az általunk irányított főhős felkerekedik, hogy eloszlassa a rejtélyes ködöt és visszaűzze az Old One-t a feledésbe.

A PlayStation 5-ös remake természetesen kihasználja a gép minden erőforrását, így a már feljebb említett vizualitásra garantáltan nem lesz panasz. Az SSD-nek hála hiába lesznek sűrűek az elhalálozásaink, nem kell az unalmas és hosszú töltőképernyőket bámulnunk. Természetesen hatalmas szerep jut majd a DualSense haptic feedback technológiájának és immerzív 3D audiónak hála pedig garantált lesz a magas fokú beleélés. Sajnos a konzol elérhetősége miatt legtöbben csak jövő héten vághatunk bele a nálunk november 19-én megjelenő, Playstation 5 exkluzív kalandba. Ám a Famitsunak hála megleshetünk egy cirka egy órás gameplay részt alább, 2:36:53-nél csapnak a lecsóba.

Total
0
Shares
Previous Article
Jason Momoa

A Trónok harca után Jason Momoa éhezett és teljesen eladósodott

Next Article

KRITIKA: Transzneműség

Related Posts