x
Filmek

Még nem lefutott, hogy Johnny Depp újra Jack Sparrow legyen A Karib-tenger kalózai 6. részében?

A franchise producere megerősítette, hogy párhuzamosan két filmet is fejlesztenek.

Még nem lefutott, hogy Johnny Depp újra Jack Sparrow legyen A Karib-tenger kalózai 6. részében?
  • Publishedmájus 16, 2022

Bár Johnny Depp a történtek után úgy fogalmazott, hogy soha nem fog visszatérni A Karib-tenger kalózai franchise folytatásában, most azonban Jerry Bruckheimer, a filmszéria régi producere egészen más véleményen van. A producer szerint ez még egyáltalán nem lefutott téma, és akár a hatodik részben Margot Robbie oldalán Depp is szerepet kaphat.

A The Times lapnak nyilatkozva Bruckheimert arról kérdezték, hogy A Karib-tenger kalózai két készülő projektjében látjuk-e még Deppet. Meglehetősen ködösen fogalmazott a neves szakember, aki előbb kijelentette, hogy “egyelőre nem”, majd hozzáfűzte, hogy “A jövő még nem eldöntött.” Johnny Depp a kezdetektől fogva a franchise arca, eddig mind az öt A Karib-tenger kalózai című filmben magára öltötte Jack Sparrow kapitány szerepét.

A Disney állítólag két különálló projekten is dolgozik párhuzamosan, amiről az elmúlt időben több pletyka is született: egy új, női főszereplővel készülő mozifilm Margot Robbieval a főszerepben, valamint a franchise rebootja a nagysikerű Csernobil című sorozat alkotójával, amelyről először 2019-ben olvashattunk. Sokat nem hallottunk egyik projektről sem, ám Bruckheimer véleménye szerint továbbra is ragaszkodnak ehhez a tervhez.

Beszélünk Margot Robbie-val. Két ‘Kalózok’ forgatókönyvet fejlesztünk – egyet vele, egyet nélküle.

Jerry Bruckheimer

Depp korábban azt mondta, hogy nem fog újra együtt dolgozni a Disneyvel a filmsorozat következő részén. Amber Heard ellen folyó rágalmazási pere során Depp azt állította, hogy a Disney napokkal azután rúgta ki őt A Karib-tenger kalózai következő részéből hogy Heard kiteregette a szennyest az egyik bulvárlapban. Egy keresztkérdésben Ben Rottenborn azt kérdezte a színésztől, ha a Disney 300M dollárral felkeresné, még akkor sem tudnák meggyőzni arról, hogy visszatérjen és újra együtt dolgozhassanak a franchise hatodik részén. Erre Depp csak annyit felelt, hogy ez így van.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.