Még mindig tud újat mutatni a Cyberpunk 2077 világa

Újabb Night City Wire adást kaptunk.

A Cyberpunk 2077 körüli lelkesedés továbbra sem halványul, és a CD Projekt Red dolgozói is tisztában vannak ezzel. Habár a megjelenésig (ami remélhetőleg nem szenved el újabb halasztást) már csak két hónap van hátra, a játékot népszerűsítő anyagok továbbra is sorra érkeznek. Ezek között kiemelt helyet érdemel a Night City Wire Show, a fejlesztők rendszeresen jelentkező videósorozata, amely immár a harmadik részénél tart. Az első és a második sokkal hosszabb és eseménydúsabb volt, mint a friss epizód, de most is érdemes volt bekapcsolódni, ugyanis rendkívül hasznos információk hangzottak el.

A közvetítés első részében Night City városának életébe nyerhettünk betekintést, amely a nap minden szakában tele van élettel. A fejlesztők elmondása szerint a helyszín maga is egy fontos szereplő, és nagy energiát fektettek abba, hogy a legpörgősebb, leglátványosabb, sosem pihenő betondzsungelt alkossák meg. A képeslapok címre keresztelt videóban különböző jeleneteket láthatunk a lakosok zűrös és zajos mindennapjaiból.

A második fontos részlet a város bandáit volt hivatott bemutatni, ugyanis a veszélyekkel teli metropolisz a bűnszövetkezetek melegágyaként funkcionál. A Maelstrom, a Valentinos, a 6th Street, a Voodoo Boys, az Animals, a Tyger Claws, a Moxes, a Wraiths és az Aldecados csoportok fogják megnehezíti a dolgunkat a végigjátszás során. Közöttük vannak, akik az olasz maffiára emlékeztetnek, néhányan az illegális utcai harcok világában mozognak otthonosan, megint mások pedig az ázsiai negyedben kísértik a gyanútlan lakosokat. Annyi biztos, hogy Night City minden kerületében vigyáznunk kell majd, hová lépünk.

Kivételesen egy fontos technikai információ is elhangzott, ugyanis az adás végén fény derült a hivatalos gépigényre is. A PC-s játékosok félve várták ezt a napot, ugyanis a látottak alapján minden túl szépnek tűnt ahhoz, hogy alacsony igényei legyenek a játéknak a számítógépünk felé. Azonban úgy látszik, hogy a CDPR remekül optimalizálta a címet, ugyanis a minimális és az ajánlott gépigény is kifejezetten barátinak tűnik, így régebbi eszközökkel is lazán futtatható lesz az év legjobban várt címe.

A várakozás egyre nehezebb, azonban már tényleg a célegyenesben gurulunk, ugyanis november 19-én végre a boltok polcaira kerül a Cyberpunk 2077. A Night City Wire negyedik adása hamarosan érkezik, addig is lehetőségetek van előrendelni a játékot PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra.

Total
0
Shares
Previous Article
Tom Hardy

Nagyon gyenge lábakon áll, de pletyka szerint Tom Hardy lehet a következő James Bond

Next Article
Superman

Állítólag Henry Cavill három Superman-filmre és egy sor vendégszerepre írt alá

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!