Még idén megjelenhet a Starfield

Egy mostani értesülés alapján a Bethesda a 2021-es évet célozta meg a megjelenéssel.

Kétség kívül a 2021-es év egyik legjobban várt játéka a már Microsoft fennhatóság alá tartozó Bethesda űrbeli projektje. A Starfield egy igazán nagy vállalás, ami a fejlesztők szerint egy eddig még nem látott élményt fog nekünk prezentálni. Mivel nagyon kevés hivatalos információt osztottak meg eddig róla, ezért nagyrészt csak a szivárogtatók információiból építkezhetünk. Egy hosszabb posztban már összeszedtük az eddigi pletykákat, most ennek az egyik elemét erősítette meg egy másik személy is.

Ez az információ pedig a megjelenési dátum. Az idei évet tűzték ki célul még pár hónapja és ugyan nem tudjuk, mennyire szólt ebbe bele a pandémia, azonban nagyon biztató ez a dátum. Ráadásul ez az értesülés a tavalyi év végéről származik, szóval annyira sokat nem is tudott azóta változni a járványhelyzet. Jeff Grubb szerint márciusban már láthatunk egy Microsoft eseményt, amin akár hosszabban meg is villanthatják ezt.

A Bethesda-tól nem áll messze ez a hozzáállás, hiszen a Fallout 4 is egészen hamar meg is jelent a bemutatása után. A legutóbbi pletykák szerint a Microsoft felvásárlás miatt kukázták a PS5-ös változatot, így csak Series X/S-re és PC-re fog majd megjelenni. Nem igazán tudjuk, hogy ez mennyire valós információ, de egészen fura lenne, ha egy ekkora táborral rendelkező PS5-re nem jelenne meg. Nagyon várjuk a március közepét, hogy többet tudhassunk róla.

Total
1
Shares
Previous Article
Gyilkos elmék

Bár véget ért a Gyilkos elmék a 15 évaddal, mégis újraélesztik az eredeti szereplőkkel

Next Article
Wonder Woman 1984

A Wonder Woman 1984 magyar szinkronnal exkluzív streaming premier az HBO GO-n

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!