Star Wars: The Bad Batch

Még csak most tűnt fel a The Mandalorianban, de a Star Wars: The Bad Batch sorozatban is szerepet kaphat ez a közkedvelt karakter

A klónok háborúja egyik közkedvelt karaktere is ott lesz a spin-offban.

Nagyon sok kíváncsiság és izgalom övezi a nagysikerű Star Wars: A klónok háborúja című animációs sorozat spin-off sorozatát. A The Bad Batch címre keresztelt sorozatot még nyár elején jelentették be a Disney+ streamingszolgáltatóra. A sorozat a Rossz osztag elnevezésű klónosztagot követi majd, megmutatja, hogy hogyan találták ők meg a helyüket az egyre gyorsabban változó galaxisban. Ez a gárda egy különleges csoport a hadseregben, ugyanis ők genetikailag különböznek a testvéreiktől. Azt tudjuk róluk, hogy A klónok háborúja eseményei után különleges kalandokban volt részük, ezek köszönnek majd vissza a képernyőn.

Most azonban a Cinelinx arról számolt be, hogy legalább egy ismerős arc visszatér majd a sorozatban. Mint azt már tudjátok, hogy a sztori röviddel A Sith-ek bosszúja után játszódik, a főszerepben pedig a 99-es Klónhaderő, azaz a Rossz osztag, akik megpróbálnak megbékélni a tudattal, hogy a Birodalom elfoglalta a galaxist. A történet már önmagában érdekes lesz A klónok háborúja 7. évad után, de most a lap azt állítja, hogy Bo-Katan Kryze is visszatér egy rövid időre, miután a karakter legutóbb a The Mandalorianban kapott szerepet.

Tekintettel arra, hogy a sorozat a Mandalor Ostroma és a Star Wars: Lázadók között játszódik, amiben Bo-Katan először vette kézbe a Darksaber-t, sok kérdésre kell választ kapnunk a karakter múltjával kapcsolatban. Bo-Katan visszatérése, illetve az élőszereplős sorozatban való bemutatása is azt sejteti, hogy nagy tervek előtt áll a közkedvelt karakter.

A Rossz osztagot ők négyen alkották kezdetben: Vadász, Romboló, Szaki és Célkereszt. Vadász egy szuperképessége, hogy kiváló érzékkel rendelkezik, mellette pedig érzékeli az elektromágnesességet is. Ahogy Szaki neve is mutatja, ő a csapat agytrösztje, mindenhez ért, bármit azonnal ki tud nyitni, másodpercek alatt képes meghekkelni a Szakadárok rendszereit. Romboló nem az eszéről híres, ő inkább a csapat erőembere, páratlan fizikai erővel vértezték fel. Célkereszt, a csapat utolsó tagja, aki mérföldekről is képes ellőni ellenfelét.

Star Wars: The Bad Batch valamikor 2021-ben debütál a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
1
Shares
Previous Article
Predator

Egészen érdekes részletre derült fény az új Ragadozó-filmről, ami a franchise múltjához kanyarodik vissza

Next Article

BEMUTATÓ: Mortal Kombat 11 Ultimate

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!