a
FőoldalSorozatokMaster Chief lesz a HALO tévésorozat főszereplője

Master Chief lesz a HALO tévésorozat főszereplője

Ki más is lehetne a HALO élőszereplős tévésorozat főszereplője, mint a franchise vezető karaktere, Master Chief.

Most végre megerősítést nyert, hogy a HALO videojáték sorozat főszereplője, Master Chief kulcsfontosságú szerepet tölt majd be abban az adaptációban, ami az Xbox franchise egyik legnagyobb és leghúzóbb címe. Őrület, hogy Master Chief és a sorozat mindeddig nem kapott megjelenést más felületen, azonban ha megnézzük, hogy az elmúlt időben hogyan szerepeltek a videojáték adaptációk a mozikban, akkor érthető egyfelől a döntés.

A Showtime csatorna igazgatója, David Nevins a következőt mondta a sorozatról:

Sok időbe telt elkészíteni a forgatókönyvet, de úgy éreztük, hogy nagyon érdekes lenne, ha bemutatnánk a karaktert mélyebben és ennek a nagy shownak a része lenne.

Ugyanakkor azt is megtudtuk a készítőktől, hogy olyan írót kerestek a feladatra, aki annyira nem ismert a sci-fi és a nagy harcjeleneteket bemutató filmekben. A sorozat forgatása még idén kezdetét veszi, de az első rész bemutatójára 2020-ig várnunk kell. Korábbi pletykák arról is szóltak, hogy a sorozatnak több főszereplője is lesz, és a játéktér is igen változatos lesz, több bolygóra is látogatást teszünk, így elképzelhető, hogy ezek egyikén találunk majd rá Master Chiefre. A gyártásba nem mellesleg maga a Microsoft és a 343 Industries fejlesztőcég is besegít.

Megosztás:
Cikk értékelése
Címkék

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.