Wide Screen
Image default
Filmek

Marvel Kapitány rendezői alig várják, hogy Thanos mihez kezd Marvel Kapitánnyal

Ryan Fleck a Marvel Kapitány társrendezője elárulta, hogy nagyon várja a Bosszúállók: Végjátékot, amelyben összecsap Carol Danvers és Thanos.

Ryan Fleck a Marvel Kapitány társrendezője elárulta, hogy nagyon várja a Bosszúállók: Végjátékot, amelyben összecsap Carol Danvers és Thanos.

A Marvel Kapitány rendezője már alig várja, hogy mi fog történni Carol Danvers és Thanos között a Bosszúállók: Végjátékban. Marvel Kapitányt a Marvel Moziverzum legerősebb hősének nevezték, egyszóval méltó ellenfélre lel benne az Őrült Titán, aki egy csettintéssel megfelezte az univerzumot. Samuel L. Jackson minap arról is beszélt, hogy miért játszik olyan fontos szerepet a karakter az áprilisban érkező Bosszúállók negyedik részében.

Az univerzum és a Föld legnagyobb hősei csúfos vereséget szenvedtek tavaly a Bosszúállók: Végtelen háborúban, mikor Thanos a hat Végtelen Kő erejét felhasználta, hogy kiirtsa a fél univerzumot, miközben Vasember, Pókember, Doctor Strange, Fekete Párduc, a Galaxis Őrzői mindent tőlük telhetőt megtettek Thanos ellen, de mindhiába. A Titán nem kegyelmezett a film végén, még lányát is feláldozta, hogy véghez vigye tervét.

Az AMC Scene készített interjút Ryan Fleck és Anna Boden rendezőpárossal, akik megerősítették a tényt, hogy Marvel Kapitány az univerzum legerősebb szuperhőse. Fleck úgy írta le a karaktert, hogy még önmaga is meglepődik hatalmas erejétől a film elején.

A filmünk elején nem tudja, hogy mennyire erős is ő. De a végére megismeri azt. El kell mondanom azt, hogy nagyon izgatott vagyok, hogy lássam, mihez kezd Thanos-szal a Végjátékban.

Ryan Fleck

Azzal nem mondtak újat, hogy Marvel Kapitány az MCU legerősebb karaktere, hiszen Kevin Feige producer ezt többször is elmondta, illetve azt is jó ideje tudjuk, hogy Thanos és Marvel Kapitány összecsap a várva-várt folytatásban. Az viszont kiválóan tükrözi Carol Danvers erejét, hogy a Végtelen háborúban még Hulk sem bírt el Thanos-szal, könnyedén kifektette a zöld melákot, s Thor volt az egyedüli, aki labdába rúgott a Titánnal, de túl későn érkezett. Még az is elképzelhető, hogy Marvel Kapitány nélkül a Bosszúállóknak esélyük sem lenne a Bosszúállók: Végjátékban…

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat