A Marvel hamarosan visszaszerzi az X-Men és a Fantasztikus négyes jogait

Elképzelhető, hogy az X-Menek és a Fantasztikus négyes hamarosan csatlakoznak a Marvel Moziverzumhoz.

Elképzelhető, hogy az X-Menek és a Fantasztikus négyes hamarosan csatlakoznak a Marvel Moziverzumhoz.

Évekkel korábban el sem tudtunk volna képzelni egy olyan filmet, melyben Pókember a Bosszúállók oldalán harcol, hiszen a Sony foggal-körömmel harcol a falmászó jogaiért. De nincs ez máshogy a 20th Century Fox esetében sem, akik jelenleg az X-Men és a Fantasztikus négyes jogait birtokolják, és akkor még nem beszéltünk Hulkról, aki jelenleg a Paramount Pictures tulajdonában áll.

A Marvel Studios megalapítása óta mindent elkövetett annak érdekében, hogy visszaszerezzen valamennyi jogot, így részben tavaly létrejöhetett egy megállapodás a Sony és stúdió között, mely értelmében Pókember ugyan benne lesz a Marvel Moziverzumban, de gazfickói továbbra sem kapnak meghívót, nekik marad a Sony saját univerzuma. De talán ez változhat a jövőben, ugyanis Stan Lee meglehetősen optimistán nyilatkozott a napokban, véleménye szerint a Marvel hamarosan visszaszerzi az X-Men és a Fantasztikus négyes filmes jogait.

Előbb vagy utóbb visszaszerzik valamennyi karakterük jogát. Nagy erőkkel dolgoznak ezen, és még mindig készülnek X-Men filmek és hasonlók. Ne aggódjatok, több Marvel szuperhőst kaptok, mint amennyire időtök lesz a következő néhány évben.

A nyilatkozatból gyorsan ki is ragadnánk a „dolgoznak rajta” részt ki, mely talán utalás arra, hogy a Marvel jelenleg is tárgyal más stúdiókkal a megfilmesítés jogairól. Csak idő kérdése, és hasonló megállapodások születhetnek, mint a Sony és Marvel Studios között.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Darren Aronofsky szerint több hasonlóság is van a készülő Joker eredetfilm, és az ő forgatókönyve között!

Next Article

Chris McKay: A Nighwing kib***ott jó film lesz!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!