Főoldal Filmek Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették
Filmek

Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették

Hulkot megtestesítő színész, Mark Ruffalo színt vallott, hogy mit mondott neki Kevin Feige.

707
Kevin Feige

Hulkot megtestesítő színész, Mark Ruffalo színt vallott, hogy mit mondott neki Kevin Feige.

A Marvel Studiosnál sem kolbászból van a kerítés, olykor még a olajozottan működő gépezetbe is porszem kerülhet. Elég csak a Doctor Strange második részére gondolni, amiből Scott Derrickson kihátrált, és dolgok, amikről még nem tudni. Most éppen Mark Ruffalo árult el érdekes dolgot az első Bosszúállók-film filmezéséről.

A The Independent lapnak osztott meg érdekességeket a színfalak mögötti dolgokról Rufallo, melyből kiderült, hogy Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke majdnem otthagyta a munkáját 2012-ben, mivel a szuperhősök fénykorában a sokszínűség és a női karakterek jelenléte hiányzott az egészből.

Feige-t annyira bántotta a dolog, hogy női szuperhősök miért nem kaptak még helyet az univerzumban, hogy már azt tervezte, hogy a Disney vezetőit is megkeresi a kérdéssel. Ruffalo így emlékszik vissza az esetre:

A harcot egyértelműen Feige nyerte, hiszen ez a pillanat fordulópontnak számít a Marvel Moziverzum életében, mivel ez arra ösztönözte a stúdiót, hogy még szélesebb körben, és örökre megváltoztassa az univerzumot.

Feige még tavaly jelentette be, hogy a 4. fázisban megismerjük az első transznemű karaktert, ami április végén a Fekete Özvegy-filmmel indul, majd nyáron a The Falcon and the Winter Soldier-sorozattal folytatódik, ősszel pedig az Örökkévalók és a WandaVision kap helyet az idei kínálatban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.