Wide Screen
Image default
Filmek

Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették

Hulkot megtestesítő színész, Mark Ruffalo színt vallott, hogy mit mondott neki Kevin Feige.

Hulkot megtestesítő színész, Mark Ruffalo színt vallott, hogy mit mondott neki Kevin Feige.

A Marvel Studiosnál sem kolbászból van a kerítés, olykor még a olajozottan működő gépezetbe is porszem kerülhet. Elég csak a Doctor Strange második részére gondolni, amiből Scott Derrickson kihátrált, és dolgok, amikről még nem tudni. Most éppen Mark Ruffalo árult el érdekes dolgot az első Bosszúállók-film filmezéséről.

A The Independent lapnak osztott meg érdekességeket a színfalak mögötti dolgokról Rufallo, melyből kiderült, hogy Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke majdnem otthagyta a munkáját 2012-ben, mivel a szuperhősök fénykorában a sokszínűség és a női karakterek jelenléte hiányzott az egészből.

Feige-t annyira bántotta a dolog, hogy női szuperhősök miért nem kaptak még helyet az univerzumban, hogy már azt tervezte, hogy a Disney vezetőit is megkeresi a kérdéssel. Ruffalo így emlékszik vissza az esetre:

Amikor az első Bosszúállókat filmeztük, Kevin Feige azt mesélte nekem, hogy ’figyelj, lehet hogy nem leszek itt holnap. Ike [Perlmutter, a Disney legnagyobb részvényese akkoriban] nem hitt abban, hogy bárki elmenne megnézni egy női főszereplős szuperhősfilmet. Szóval ha még mindig itt leszek holnap, tudni fogod, hogy megnyertem a csatát’.
Mark Ruffalo

A harcot egyértelműen Feige nyerte, hiszen ez a pillanat fordulópontnak számít a Marvel Moziverzum életében, mivel ez arra ösztönözte a stúdiót, hogy még szélesebb körben, és örökre megváltoztassa az univerzumot.

Kevin fekete szuperhősöket akart, női hősöket, transzneműeket. Megváltoztatta a teljes Marvel Moziverzumot. És már úton van egy meleg szuperhős is, ahogy fekete és női hősök is vannak – Scarlett Johansson filmje hamarosan kijön, van Marvel Kapitányunk, a következő She-Hulk lesz. Nincs másik olyan stúdió, ami ezen a szinten ilyen nyitott lenne. És még akarnak. Ez egy piszkos jó világ.
Mark Ruffalo

Feige még tavaly jelentette be, hogy a 4. fázisban megismerjük az első transznemű karaktert, ami április végén a Fekete Özvegy-filmmel indul, majd nyáron a The Falcon and the Winter Soldier-sorozattal folytatódik, ősszel pedig az Örökkévalók és a WandaVision kap helyet az idei kínálatban.

Még több a témában...

Cate Shortland úgy fogalmazott, hogy a Fekete Özvegy-film átadja a stafétabotot Florence Pugh karakterének, Yelena Bolevának

Kévés Bence Mihály

Chris Evansnek máris hiányzik Amerika Kapitány szerepe a Marvel után

Kévés Bence Mihály

Kaptunk néhány forgatási videót Amerika Kapitány és Bucky prágai forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat