Kevin Feige

Mark Ruffalo szerint Kevin Feige diverzitás miatt majdnem otthagyta az egészet, miközben a Bosszúállókat készítették

Hulkot megtestesítő színész, Mark Ruffalo színt vallott, hogy mit mondott neki Kevin Feige.

Hulkot megtestesítő színész, Mark Ruffalo színt vallott, hogy mit mondott neki Kevin Feige.

A Marvel Studiosnál sem kolbászból van a kerítés, olykor még a olajozottan működő gépezetbe is porszem kerülhet. Elég csak a Doctor Strange második részére gondolni, amiből Scott Derrickson kihátrált, és dolgok, amikről még nem tudni. Most éppen Mark Ruffalo árult el érdekes dolgot az első Bosszúállók-film filmezéséről.

A The Independent lapnak osztott meg érdekességeket a színfalak mögötti dolgokról Rufallo, melyből kiderült, hogy Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke majdnem otthagyta a munkáját 2012-ben, mivel a szuperhősök fénykorában a sokszínűség és a női karakterek jelenléte hiányzott az egészből.

Feige-t annyira bántotta a dolog, hogy női szuperhősök miért nem kaptak még helyet az univerzumban, hogy már azt tervezte, hogy a Disney vezetőit is megkeresi a kérdéssel. Ruffalo így emlékszik vissza az esetre:

A harcot egyértelműen Feige nyerte, hiszen ez a pillanat fordulópontnak számít a Marvel Moziverzum életében, mivel ez arra ösztönözte a stúdiót, hogy még szélesebb körben, és örökre megváltoztassa az univerzumot.

Feige még tavaly jelentette be, hogy a 4. fázisban megismerjük az első transznemű karaktert, ami április végén a Fekete Özvegy-filmmel indul, majd nyáron a The Falcon and the Winter Soldier-sorozattal folytatódik, ősszel pedig az Örökkévalók és a WandaVision kap helyet az idei kínálatban.

Total
1
Shares
Previous Article
Pókember

Tom Holland már mindent tud a Pókember harmadik részéről

Next Article

JÁTÉKTESZT: Mega Man Zero/ZX Legacy Collection

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!