Wide Screen
Image default
Filmek

Mark Hamill elárulta, hogy Luke hogyan tér vissza a Skywalker korában

Mark Hamill reméli, hogy a Star Wars: Skywalker kora történet vége, egyben a karakterének a végét is jelenti majd, ám Az utolsó Jedik eseményei után Luke Skywalker egyszer még visszatér.

Rian Johnson sok más dologgal együtt egészen érdekes módot választott Luke Skywalker történetének végének Az utolsó Jedikben, hiszen a franchise főszerelője eggyé vált az erővel, meghalt. Azonban nem jelenti azt, hogy a karakterrel nem találkoznánk a Star Wars: Skywalker korában, hiszen mint azt már korábban megerősítésre került, Carrie Fisher mellett Mark Hamill is visszatér a történet befejezésében, és már azt is tudjuk, hogy hogyan valósítják meg mindezt.

Az AP Entertainment beszélgetett a színésszel a Gyerekjáték című remake bemutatója alkalmából, s természetesen az interjúban kitértek a Skywalker korára is. A Star Wars franchise mítosza sok mindenre lehetőséget adott már a korábbi részekben, így arra is lehetőséget ad, hogy Luke Skywalker visszatérjen a halálból. A Star Wars rajongóknak nem nehéz kitalálni, hogy mit jelent az, mikor Hamill a „különös aspektus” szót használta a visszatérésnél. Ahogy már a korábbi részekben is láttuk, miután a jedik eggyé váltak az Erővel, hologram formájában képesek voltak megjelenni, így tette azt Obi-Wan Kenobi, Yoda mester, és Anakin Skywalker is.

Az interjúban arra is rákérdeztek, hogy ez lesz-e Hamill utolsó Star Wars-filmje, mire a színész csak annyit felel, hogy reméli.

Az utolsó részben volt egy lezárásom. Az a tény, hogy bármilyen formában részt veszek a következő részben azért van, mert a Star Wars mitológiának van egy olyan sajátos aspektusa, ha Jedi vagy, akkor az Erő-szellemeként képes vagy visszatérni.

A rajongók számára mindvégig világos volt, hogyan fogják feléleszteni a karaktert, azonban érdemes megfigyelni a színész arcát, mikor karakteréről beszél, mintha még mindig békült volna ki az új trilógia történéseivel.

A Star Wars: Skywalker kora bemutatója december 19-én lesz.

Még több a témában...

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

Kévés Bence Mihály

Harrison Fordnak fogalma sem volt arról, hogy mi az az Erő-szellem

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson is megszólalt, hogy mit gondol a Star Wars: Skywalker koráról

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon