Főoldal Filmek Margot Robbie megerősítette, mikor kezdődik a Birds of Prey forgatása
Filmek

Margot Robbie megerősítette, mikor kezdődik a Birds of Prey forgatása

Margot Robbie a Birds of Prey egyik főszereplője megerősített két dolgot a készülő projektről: azt hogy mikor kezdődik a forgatás és milyen besorolást kap a mozifilm.

704

Margot Robbie a Birds of Prey egyik főszereplője megerősített két dolgot a készülő projektről: azt hogy mikor kezdődik a forgatás és milyen besorolást kap a mozifilm.

Sokan nem fogadtak volna a projektre, hogy valaha is elkészül a pocsékra sikerült Suicide Squad – Öngyilkos osztag spin-off változata, de Margot Robbie színésznő végig bízott benne, sőt, még saját kezébe is vette a film sorsát, hiszen produkciós cégét bízta meg a csajos film felügyeletére. Most egy interjúban azt is elárulta, hogy 2019 januárjában kezdik a munkát, amit Cathy Yan rendező keze alatt forgatnak.

Az Omega Underground oldal forrás azt is kiderítette, hogy a Birds of Prey merőben más lesz azokhoz a filmekhez képest, amelyekben Harley Quinn szintén feltűnik majd, de ezekről nem esett szó eddig. Továbbá a csajok nagyon durvára veszik a figurát, hiszen a spin-off R-besorolást kap majd, azaz erősen felnőtt tartalmat várhatunk a női csapattól.

Jó kérdés, hogy mely más filmekre célzott a színésznő, bár többen úgy vélik, hogy a bejelentett Jared Leto-féle Joker-filmben Harely Quinn is szerephez jut, de ezt sem Robbie, sem a Warner nem erősítette meg. Azt viszont tudjuk, hogy a Suicide Squad második részében a Jokerlány is visszatér, de a karakter első önálló kalandjára 2020-ig biztosan várnunk kell.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.