Már szinte hivatalos, kik fejlesztik az Knight of The Old Republic-ot

Nagyon híres újságíró erősítette meg a találgatásokat egy fórumon.

Szerencsére egyre több Star Wars játék készül és mostanában már egészen magas minőségű szintre sikerült őket eljuttatni. A Star Wars Jedi Fallen Order is egy egészen kiváló sztorit rakott le elénk, amiből már látható volt, közel sincs vége az érdeklődésnek a jedik iránt a játékosok szempontjából. Eléggé jól fogyott még EA-s mértékhez képest is, szóval ennek is készül már a folytatása. Nem ez az egyetlen játék azonban, amely fejlesztésben van és amiben forgathatjuk a fénykardot.

Az elmúlt hónap egyik legnagyobb pletykája volt, hogy mozgolódik valami a Star Wars The Knights of The Old Republic témájában. Gyorsan jöttek egymás után a hírek, kiderült a szivárgások alapján, hogy ki szeretnék adni az eredeti játékok felújított változatát is, azonban egy orosz oldal azt is kiderítette, hogy kik lesznek felelősek a készülő remake-ért.

Az Apsyr Media nagyon gyanús volt ebből a szempontból, ugyanis az ott dolgozó fejlesztők LinkedIn leírása alapján egy RPG projekten dolgoznak és amúgy is ők portolták át a KOTOR-t mobilokra. Érdekesség, hogy ezeknek a szakembereknek egy jó része a BioWare-től érkezett és még dolgoztak is az eredeti alkotáson. Azt is tudjuk, hogy több mint 70 millió dollárból gazdálkodhat a projekt, tehát nem valami kis dolog lesz. A remek kapcsolatokkal rendelkező Jason Schreier most is tiszta vizet öntött a pohárba.

Volt egy olyan kijelentése korábban, miszerint sosem találnánk ki a játékot fejlesztő stúdiót. Mikor rákérdeztek most nála Resetera-n, hogy az Aspyr lehet-e ez a titokzatos brigád, csak annyit mondott, rájuk sosem gondoltunk volna. Tehát több mint valószínű, hogy az ő boszorkánykonyhájukban készül a remake. Reméljük nem is olyan sokára már megtudhatunk majd róla ezt-azt.

Total
1
Shares
Previous Article

Pókemberes játékot készít a NetherRealm?

Next Article
Hadigép

Don Cheadle egy vendégszerep erejéig feltűnik majd a The Falcon and the Winter Soldier című Disney+ sorozatban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!