x
Előzetesek

Már magyarul is nézhető a Scooby végső előzetese

Mindössze két hónap, ennyire vagyunk a Warner Bros. nagyon aranyos Scooby rajzfilm bemutatójától.

  • Publishedmárcius 5, 2020

Mindössze két hónap, ennyire vagyunk a Warner Bros. nagyon aranyos Scooby rajzfilm bemutatójától.

Közel két évtizedet kellett várni Scooby-Doo és a Rejtély Rt. következő kalandjára, ám idén nyáron gyerekkorunk kedvenc mesehősei visszatérnek, méghozzá szélesvásznon, egyenesen a mozikban. Joe Ruby és Ken Spears ügyesen alkotott meg egy olyan franchiset 1969-ben a Hanna-Barbera Productions stúdió támogatásával, amelyben a komédiát, a rejtélyt és a természetfeletti dolgokat kombinálták egy szórakoztató rajzfilmben, azóta pedig számtalan verzióban, rajzfilmsorozatban, mesében és spin-off-ban láttuk Fred, Diána, Vilma, Bozont, és természetesen Scooby-Doo kutyát.

Az információk szerint a Warner Bros. és a Blue Falcon igencsak komolyan számol a franchise-zal a későbbiekben, ezt támasztja alá a jelen film impozáns szereplőgárdája, a szinkronhangok között többek között Amanda Seyfried, Zac Efron, Mark Wahlberg, Jason Isaacs és Tracy Morgan nevét is megtaláljuk, akiket már tavaly év végén hallhattunk az első előzetesben, most pedig befutott az újabb kedvcsináló kis videó. És ahogy a trailer neve is mutatja, egyben a végső előzetest látjuk a májusban érkező rajzfilm bemutatója előtt.

És már magyarul is nézhető az új előzetes:

Ez lesz egyébiránt az első egész estés, animációs feldolgozása a Scooby-Doo történetnek, mely bemutatja Scooby és Bozont életre szóló barátságának kezdetét, és hogy hogyan csatlakozott a csapathoz később Fred, Vilma és Diána a Rejtély Rt.-hez. Emellett a film fő fókusza Gézengúz Guszti fenyegetése lesz.

A Scooby országos bemutatója 2020. május 14-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.