Wide Screen
Image default
Filmek

James Gunn ezzel az őrült ötlettel állt elő az élőszereplős Scooby-Doo 3. tervénél

Szomorú, de a harmadik Scooby-Doo-film már nem készül el, aminek őrült tervéről az első két részt jegyző James Gunn beszélt egy rajongónak.

Szomorú, de a harmadik Scooby-Doo-film már nem készül el, aminek őrült tervéről az első két részt jegyző James Gunn beszélt egy rajongónak.

James Gunnt sokan csak úgy ismerik, mint A galaxis őrzői franchise rendezője és írója, de ha picit is utánanézünk, akkor találhatunk érdekes filmeket a rendező múltjában. Például Gunn írta a 2002-es és a két évvel később bemutatott élőszereplős Scooby-Doo-filmek forgatókönyvét. Az eltervezett harmadik rész már nem készült el, amivel kapcsolatban Gunn egy igen érdekes, már szinte őrült tervvel állt elő, amit bedobott anno.

Gunn a Disney kirúgása után is erőszeretettel használja a közösségi médiát, pedig ez okozta két éve a vesztét, amikor előkerültek a múltban tett sértő és bántó megjegyzései, s ezt a Disney nem nézte jó szemmel, könyörtelenül megbüntette. A direktor egy rajongóhoz szólt, hogy a harmadik részben a csapat Skóciában kapott volna megbízást, de a film során kiderült volna, hogy valójában ezek a szörnyek az áldozatok. Mindeközben Scoobynak és Bozontnak meg kellett volna küzdenie saját előítéleteikkel és szűk hitrendszerükkel. (Igen, tényleg!)

A rendező korábban azt is elárulta, hogy az első film majdnem R-besorolást kapott, amire alighanem mindenki befizetne. A harmadik részt elvileg Gunn rendezte volna, ám annyira alul teljesített a Scooby-Doo 2. – Szörnyek póráz nélkül az elsőhöz képest, hogy kaszát kapott a franchise. Egy időre félresöpörték szériát, és idén vették volna elő egész estés rajzfilm formájában, de mint sok mást, ezt is eltolták egy későbbi időpontra.

A Scooby!-t május 15-én mutatták volna be a hazai mozikban, de határozatlan időre a Warner eltolta a premiert.

Scooby

Még több a témában...

James Gunn biztosította a rajongókat afelől, hogy nem fog késni A galaxis őrzői vol. 3.

Kévés Bence Mihály

James Gunn megmutatta a The Suicide Squad logóit, és még a magyar címre is fény derült

Kévés Bence Mihály

A Disney kérésére James Gunn törölte A galaxis őrzői egyik poénját

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat