Wide Screen
Image default
Előzetesek

A Scoob teasere Scooby-Doo eredetét ismerteti meg velünk

Scooby-Doo történetének legújabb, animációs feldolgozása a legendás kutya, és a Rejtély Rt. többi tagjának múltjába kalauzol el bennünket.

Megérkezett a legújabb Scooby-Doo-mozi első előzetese. A kisfilmből pedig kiderül, hogy az eredeti csapat gyerekkorát ismerjük majd meg, láthatjuk majd, hogy hogyan találkozott először Bozont és Scooby.

Az információk szerint a Warner igencsak komolyan számol a franchise-zal a későbbiekben, ezt támasztja alá a jelen film impozáns szereplőgárdája, a szinkronhangok között többek között Amanda Seyfried, Zac Efron, Mark Wahlberg, Jason Isaacs, és Tracy Morgan nevét is megtaláljuk.

Ez lesz egyébiránt az első egész estés, animációs feldolgozása a Scooby-Doo történetnek, mely bemutatja Scooby és Bozont életre szóló barátságának kezdetét, és hogy hogyan csatlakozott a csapathoz később Fred, Vilma, és Diána a Rejtély Rt.-hez. Emellett a film fő fókusza Gézengúz Guszti fenyegetése lesz.

A rajzfilmet 2020. május 15-én tűzik műsorra az amerikai mozik.

Még több a témában...

Hitler is benne lesz a Transformers 5-ben?

Kévés Bence Mihály

NYEREMÉNYJÁTÉK: Családi belépőket adunk a Megjött apuci! 2. premier előtti vetítésére

Kévés Bence Mihály

Megerősítve, a héten érkezik az új Wonder Woman előzetes

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon