Scoob

A Scoob teasere Scooby-Doo eredetét ismerteti meg velünk

Scooby-Doo történetének legújabb, animációs feldolgozása a legendás kutya, és a Rejtély Rt. többi tagjának múltjába kalauzol el bennünket.

Scooby-Doo történetének legújabb, animációs feldolgozása a legendás kutya, és a Rejtély Rt. többi tagjának múltjába kalauzol el bennünket.

Megérkezett a legújabb Scooby-Doo-mozi első előzetese. A kisfilmből pedig kiderül, hogy az eredeti csapat gyerekkorát ismerjük majd meg, láthatjuk majd, hogy hogyan találkozott először Bozont és Scooby.

Az információk szerint a Warner igencsak komolyan számol a franchise-zal a későbbiekben, ezt támasztja alá a jelen film impozáns szereplőgárdája, a szinkronhangok között többek között Amanda Seyfried, Zac Efron, Mark Wahlberg, Jason Isaacs, és Tracy Morgan nevét is megtaláljuk.

Ez lesz egyébiránt az első egész estés, animációs feldolgozása a Scooby-Doo történetnek, mely bemutatja Scooby és Bozont életre szóló barátságának kezdetét, és hogy hogyan csatlakozott a csapathoz később Fred, Vilma, és Diána a Rejtély Rt.-hez. Emellett a film fő fókusza Gézengúz Guszti fenyegetése lesz.

A rajzfilmet 2020. május 15-én tűzik műsorra az amerikai mozik.

Total
6
Shares
Previous Article
Marvel

A Holdlovag, Mr. Marvel és She-Hulk saját sorozataik után a filmekben is szerephez jutnak

Next Article

Ezekkel a címekkel startol a Stadia

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!