Joker

Már magyar szinkronnal is megnézhető a Joker végső előzetese

A DC Moziverzum egyik legkülönlegesebb alkotása, a Joker-film a harmadik és egyben utolsó előzetesét már magyar szinkronnal is megnézhetjük.

A DC Moziverzum egyik legkülönlegesebb alkotása, a Joker-film a harmadik és egyben utolsó előzetesét már magyar szinkronnal is megnézhetjük.

Joaquin Phoenix főszereplésében forgatott Joker-film harmadik előzetesét már korábban bemutatták, amiből még többet megtudunk a DC képregények legismertebb gazfickójáról, Jokerről, ám a szinkronos előzetesre egészen a tegnapi napig várnunk kellett. A korábbi jelenetek mellett számos újat is kaptunk, amik még közelebbről mutatják be, hogy Arthur Fleck miként változott át Gotham City hírhedt bohócává. De most először bukkan fel az előzetesben Batman apja, Thomas Wayne, akit Brett Cullen alakít. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Todd Phillips rendező múltkor már elárulta, hogy a Joker-film története nem követi majd a képregényeket, tehát valóban egyedi eredettörténetet kapunk a karakterhez, amivel nincs is semmi baj, hiszen Joker még a DC képregényekben sem kapott eredetet, lényegében a filmben bármit megtehetnek a főszereplővel, de természetesen így is lesznek csalódott rajongók, akik többet szerettek volna megtudni a karakterről, mintsem hogy Joker egy smink mögé bújt őrült, ellenben a korábbi Batman-filmek gonoszával.

A Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon már bemutatták a Jokert, s rögtön elhozta a legrangosabb díjat, azonban a hazai mozikban csak október 3-án kerülő bemutatásra, melyben Joaquin Phoenix mellett Robert De Niro, Zazie Beetz, Bill Camp, Frances Conroy, Marc Maron és Shea Whigham is helyett kapott.

Total
13
Shares
Previous Article
Suicide Squad

James Gunn leleplezte a The Suicide Squad teljes szereplőgárdáját

Next Article

Október sem maradhat Chernobyl(ite) nélkül

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!