Wide Screen
Image default
Előzetesek

Már magyar szinkronnal is megnézhető a Joker végső előzetese

A DC Moziverzum egyik legkülönlegesebb alkotása, a Joker-film a harmadik és egyben utolsó előzetesét már magyar szinkronnal is megnézhetjük.

A DC Moziverzum egyik legkülönlegesebb alkotása, a Joker-film a harmadik és egyben utolsó előzetesét már magyar szinkronnal is megnézhetjük.

Joaquin Phoenix főszereplésében forgatott Joker-film harmadik előzetesét már korábban bemutatták, amiből még többet megtudunk a DC képregények legismertebb gazfickójáról, Jokerről, ám a szinkronos előzetesre egészen a tegnapi napig várnunk kellett. A korábbi jelenetek mellett számos újat is kaptunk, amik még közelebbről mutatják be, hogy Arthur Fleck miként változott át Gotham City hírhedt bohócává. De most először bukkan fel az előzetesben Batman apja, Thomas Wayne, akit Brett Cullen alakít.

Todd Phillips rendező múltkor már elárulta, hogy a Joker-film története nem követi majd a képregényeket, tehát valóban egyedi eredettörténetet kapunk a karakterhez, amivel nincs is semmi baj, hiszen Joker még a DC képregényekben sem kapott eredetet, lényegében a filmben bármit megtehetnek a főszereplővel, de természetesen így is lesznek csalódott rajongók, akik többet szerettek volna megtudni a karakterről, mintsem hogy Joker egy smink mögé bújt őrült, ellenben a korábbi Batman-filmek gonoszával.

A Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon már bemutatták a Jokert, s rögtön elhozta a legrangosabb díjat, azonban a hazai mozikban csak október 3-án kerülő bemutatásra, melyben Joaquin Phoenix mellett Robert De Niro, Zazie Beetz, Bill Camp, Frances Conroy, Marc Maron és Shea Whigham is helyett kapott.

Még több a témában...

David Ayer a Suicide Squad egyik törölt jelentéről beszélt, amiről még egy megégett arcú Joker képet is posztolt

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

Henry Cavill, Jason Momoa, Ray Fisher és rendezők így reagáltak Az Igazság Ligája rendezői változatának bejelentésére

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat