Bad Boys

Már magyar szinkronnal is megnézhető a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk első előzetese

Végre befutott a Bad Boys for Life első előzetes, melyben Martin Lawrence és Will Smith utolsó menetre készül a nyugdíj előtt.

Végre befutott a Bad Boys for Life első előzetes, melyben Martin Lawrence és Will Smith utolsó menetre készül a nyugdíj előtt.

A Sony Pictures rettentően elhúzta a Bad Boys franchise harmadik rész bemutatóját, amit többször is törölni voltak kénytelek, sokáig a két színész visszatérésében lehettünk biztosak, de végül mindenki áldását adta a projektre, s év elején megkezdődött a forgatás.

Sokáig úgy tűnt, hogy a rajongók lemondhatnak a Bad Boys harmadik részéről, miután a stúdió nem tudta eldönteni, érdemes-e folytatni a 2003-ban bemutatott második részt, ami már akkor is alul teljesített az első részhez képest. Végül Joe Carnaham rendezővel az élén a projekt mozgásba lendült, egymás után érkeztek a biztató jelek, hogy Will Smith és Martin Lawrence alakításában egy korhatáros folytatást látunk, a forgatókönyv is elkészült, azonban kreatív különbségekre hivatkozva Carnaham hatát fordított a Sonynak, s azzal egy időre megpecsételve a Bad Boys for Life sorsát.

Azonban a színészek kitartottak a projekt mellett, és végül tavaly év végén Smith és Lawrence közösségi oldalon jelentette be, hogy aláírtak a filmre, jöhet a harmadik rész. Azután a Sony is nagyobb sebességre kapcsolt, új forgatókönyvírót kapott a projekt, és pár hete már Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezőpáros egy kamera próbát is tartott Will Smith-szel közösen.

Az új rész központjában a miami rendőrség és annak az elit kommandó egysége áll, akik megpróbálják rács mögé JUTTATTATNI a drogkartell fejét, Armando Armas-t (Scipio). Armando egy hidegvérű gyilkos ördögi természettel megáldva. Maximálisan elkötelezett a kartell iránt, így mikor anyja arra kéri, hogy ölje Mike-ot, a fiú gondolkozás nélkül a nyomozó után ered. Mike egykori barátnője Rite (Paola Nuñez), a kemény és vicces bűnügyi pszichológus, akit ezúttal az AMMO vezető szerepében látjuk, azonban nyoma vész.

Martin Lawrence és Will Smith mellett visszatér Joe Pantoliano Howard kapitány szerepében, de lesznek új szereplői is a harmadik résznek, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton és Paola Nuñez, akik az AMMO különleges rendőri egység embereit alkotják. Ők lesznek ezúttal Marcus és Mike segítői, hogy rács mögé dugják Jacob Scipio Paola Nunez nevű drogkartell fejét. De a héten kiderült az is, hogy világhírű DJ Khaled is csatlakozott a szereplőgárdához, de az ő szerepe egyelőre ismeretlen a filmben.

Bad Boys for Life bemutatója 2020. január 17-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article

Megérkezett a csábítás új iskolája!

Next Article
Tomb Raider

Már biztos, hogy Alicia Vikander visszatér a Tomb Raider folytatásában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!