Már idén érkezhet konzolokra a Star Wars Knights of The Old Republic

Nem az eddig pletykált változat, azonban a mostani híresztelések alanya.

Nagyon nagy hype-hullám keletkezett mostanában különféle informátorok által, ugyanis sokan közülük megerősítették, hogy már készülőben van egy következő Star Wars Knights of The Old Republic játék. Egyes orosz források már annak is megpróbáltak utánamenni, hogy pontosan kik is fogják elkészíteni ezt az alkotást. Most egy egészen másfajta információ ütötte fel a fejét az internet bugyraiban a sorozattal kapcsolatosan.

Egy Star Wars dolgokban nagyon jól informált és megbízható szivárogtató rakta ki a twitterre, hogy tudomása van két KOTOR játék érkezéséről is, ami idén érkezik majd konzolokra. Nem úgy kell azt azonban elképzelni, ahogy a legtöbben gondolják. Itt bizony az eredeti alkotások egy felújított változatáról lehet szó, valahogy úgy, ahogy az Episode I Racer-t kihozták a jelenlegi generációs gépekre is.

Nagyon fontos hozzátenni, hogy ezek semmiféleképpen nem függenek össze a most készülő alkotással, tehát nem hátráltatják azt, és nem zárják ki az érkezését. Az „új” cím teljes egészében egy remake-nek ígérkezik, míg ezek azért messze lesznek attól a minőségtől. Az utóbbin egy picit változtatni is fognak a fejlesztők itt-ott, hogy sikeresen a kánon részévé tudják majd azt tenni. Természetesen ezt egy mai modern grafikai motorra fogják felhúzni új fajta játékelemekkel. A két régebbi alkotás felújított kiadásának célja valószínűleg a hype generálása a sorozat körül, reméljük nemsokára többet megtudhatunk majd ezekről is.

Total
2
Shares
Previous Article
Cloverfield

J.J. Abrams most tényleg a Cloverfield folytatásán dolgozik, és ez nem found-footage lesz

Next Article

Mi a helyzet a Microsoft és a SEGA között?

Related Posts