x
Close


Közelgő események

BREAKING Filmek

Már forog a Halálos iramban 9. rész

Újra együtt a család, tudtuk meg Vin Diesel bejelentkezős videójából a Halálos iramban 9. rész forgatás első napjáról.

Már forog a Halálos iramban 9. rész
  • Publishedjúnius 24, 2019

Újra együtt a család, tudtuk meg Vin Diesel bejelentkezős videójából a Halálos iramban 9. rész forgatás első napjáról.

Idén sem maradunk Halálos iramban résznél nélkül, igaz csak egy spin-offot láthatnak a rajongók Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésében augusztusban, de Vin Diesel, Michelle Rodriguez és Nathalie Emmanuel megnyugtatott mindenkit a közösségi médiában, hogy már kamerák elé gördült a Halálos iramban 9. rész is, melyben újra együtt lesz a család.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

First day completed! Blessed beyond words. #Fast9 2020

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés,

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Vin Diesel”]Éppen most vagyunk túl az első napon. Olyan érzés ez, mint egy csoda. Nagyon hálásak vagyunk a Universalnak, hálásak vagyunk az egész csapatnak. Hihetetlen stáb és hihetetlen színészek, de ami a legfontosabb, hogy hálásak vagyunk nektek, a világnak, hogy megőrültök ezért a filmszériáért. El tudjátok hinni ezt? Egyszerűen félelmetes. Hálásak vagyunk, annyira szeretünk benneteket.[/penci_blockquote]

A forgatás első napján készült videókból sokat nem tudtunk meg a készülő filmről, azonban rácáfoltak Michelle Rodriguez korábbi jelentésére, miszerint csak abban az esetben tér vissza Letty szerepében, ha a nők nagyobb szerepet és figyelmet kapnak a franchiseban. Nos, úgy tűnik, hogy Justin Lin a franchise több korábbi részeiért is felelős rendező kitalált valamint, mert a színésznő teljes mellbedobással tér vissza a folytatásra.

Nathalie Emmanuel, aki a hetedik részben lett a család tagja szintén megerősítette a forgatást Twitteren. A színésznő a bejegyzés után hat emoji fejet is rakott, amelyek utalások más szereplőkre, beleértve önmagára, de Dom (Vin Diesel), Letty, Roman (Tyrese Gibson), Mia (Jordana Brewster) és Tej (Ludacris) is kapott egy fejet. Brewster a legutóbbi részt ugyan kihagyta, Miát pedig legutóbb akkor láttuk, mikor Brian (Paul Walker) – tragikus halála után – elköszönt a szériától, viszont nem kaptunk utalást Jason Stathamre és a The Rockra, talán jó okkal, hiszen ők idén saját résszel támadnak, és mint ismert, nem ápolnak jó kapcsolatot Vin Diesellel. Új belépőként pedig hamarosan John Cena is csatlakozni fog, akinek szerepét egyelőre homály fedi.

A Halálos iramban 9. bemutatója 2020. május 22-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.