Wide Screen
Image default
Filmek

Michelle Rodriguez nem biztos benne, hogy visszatér a Halálos iramban 9-ben

Dwayne Johnson után Michelle Rodriguez sem biztos benne, hogy szerepelni fog a Halálos iramban 9. részében.

Dwayne Johnson után Michelle Rodriguez sem biztos benne, hogy szerepelni fog a Halálos iramban 9. részében.

A Halálos iramban franchise hamarosan kilencedik fokozatra kapcsol, miután az elmúlt hetekben arról kaptunk hírt, hogy előbb kezdik a 9. rész forgatását. A franchise szerelmesei idén sem maradnak benzingőz és hajmeresztő akciójelenetek nélkül, hiszen nyáron mutatják be a Halálos iramban: Hobbs és Shaw spin-offot, de a legfrissebb hírek szerint a stúdió egy másik női spin-offon is dolgozik. A nők által alkotott spin-offban Nicole Perlman, Lindsey Beer és Geneva Robertson-Dworet kaphat szerepet, amennyiben a stúdió és a nyáron érkező első önálló film sikeres lesz a mozik kasszáinál.

Ugyanakkor Michelle Rodriguez a Variety Fairnek elmondta, hogy közel sem biztos még visszatérésében, előbb szeretné elolvasni a forgatókönyvet:

Nem tudom, hogy visszatérek-e. Előbb el kell olvasnom a forgatókönyvet. Miután elolvastam a szkriptet, tudni fogom. Amikor forgatókönyvet olvasom – és remélem, hogy belefér -, akkor fogom eldönteni hogy visszatérek-e vagy sem. Energiám most teljesen a nők felé irányul, és támogatom őket. Életem sok részét töltöttem fegyverekkel, és lógtam srácokkal, és néztem ahogy golyóikat markolásszák, és szagoltam fehérjeturmixos szellentésüket. És most érzem, hogy a nők szépsége és gyengesége, az az erő, ami összehoz minket. Szóval több szeretetet kell mutatni a nők felé. Nem tudom, hogy mely irányba kell menni, de tudom, hogy ebbe az irányba haladok. Meglátjuk, hogy minden egyezni fog-e.

Michelle Rodriguez

Michelle Rodriguez még 2001-ben csatlakozott a gárdához, és rögtön a család része lett. Az utóbbi években ő is felszólalt Hollywoodban a női és férfi színészek egyenlőségéért, és világossá tette, amennyiben a készítők nem osztanak egyenlő szerepet a Halálos iramban, akkor ő nemet mond a folytatásra. Dwayne Johnson korábban már utalt rá, hogy felbomlik a család, és nem biztos, hogy Hobbs szerepelni fog a Halálos iramban 9-ben. A forgatás hamarosan kezdődik, és a bemutatóra 2020 áprilisában kerül sor.

Még több a témában...

Ludacris utalást tett arra, hogy akár az űrben is játszódhat a Halálos iramban 9.

Kévés Bence Mihály

Emily Blunt és Dwayne Johnson főszereplésével adaptálja a Ball and Chain képregényt a Netflix

Kévés Bence Mihály

Dwayne Johnson megerősítette a Halálos iramban: Hobbs & Shaw folytatását

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat