Vaksötét

Már azt is tudjuk, hogy mikorra lőtték be a Vaksötét 2. rész bemutatóját

Megvan a Vaksötét 2. bemutató időpontja is.

Múlt héten mindenkit megleptek, mikor bejelentették, hogy leforgatták a Vaksötét 2. részt Szerbiában. A 2016-os várva-várt slasher folytatás fényképezését még év elején kezdték, ám mint sok másnál, a koronavírus-járvány itt is félbeszakította a munkálatokat, azonban a pandémia alatt elsők között tértek vissza a munkához.

A bejelentés után itt a következő nagy hír: a Sony Pictures 2021. augusztus 13-ára tűzte ki a cím nélküli Vaksötét 2. rész bemutatóját. Bízunk benne, hogy semmi sem zavarja meg a premiert, és legalább olyan jó filmben lesz részünk, mint az első rész volt. Egyelőre sem a történet, sem pedig a szereplőgárda nem ismert, egy kivételével. Stephen Lang karaktere már biztos ott lesz, de hogy visszatér-e az első rész másik túlélője, Jane Levy alakításában Rocky, még kérdőjeles.

Az első részt Fede Alvarez (A lány a pók hálójában) rendezte, és nagy meglepetésre a 10 millió dollár büdzséből gazdálkodó kis alkotás világszerte több mint 157 millió dollárt kasszírozott össze, így senkit sem ért meglepetésként, mikor a stúdió berendelte belőle a második részt. Az első rész három tolvajról szól, akik betörnek egy vak, veterán otthonába Detroitban. Arra azonban nem készültek fel, ami várja őket: Stephen Lang alakításában a katona kis híján mindenkivel végez, miközben egymást érik a kellemetlen szituációk a sötét és bezárt házban.

Bár Alvarez letett a második rész megfilmesítéséről, ám társíróként még beszállt a munkába, a rendezői székben pedig Rodo Sayagues váltotta, akivel többször is dolgozott együtt a 2009-es Panic Attack! című rövidfilm után, de még a Vaksötét első rész írásánál is közreműködött. A produceri teendőket ezúttal is Sam Raimi vállalta magára.

Vaksötét
Total
3
Shares
Previous Article
Joker Jared Leto

A Suicide Squad után Jared Leto visszatér Joker szerepében Az Igazság Ligája rendezői változatában

Next Article
Szellemirtók: Az örökség

Már megint eltolták a Szellemirtók – Az örökség bemutatóját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!