Főoldal Játékok Már a héten jöhet a GTA VI hivatalos bejelentése, majd egy előzetes
Játékok

Már a héten jöhet a GTA VI hivatalos bejelentése, majd egy előzetes

Egy megbízható forrás szerint a héten bejelentik a GTA VI-ot.

397
GTA 6

Többször is beszéltek már arról, hogy mikor jelenthetik be a franchise következő részét, de most minden korábbinál biztosabb forrásból származik az információ. Állítólag a Rockstar hivatalos bejelentésre készül, és már ezen a héten leleplezheti a várva várt Grand Theft Auto 6 (GTA VI) című videójátékot, majd december elején befut a nagy előzetes is.

A Bloomberg értesülése szerint a Rockstar már ezen a héten meglépi azt, amire minden rajongó hónapok vagy évek óta vágyik: bejelentik a GTA VI-ot. Nem tiszta, hogy a Rockstar mi mindent fog megmutatni ezzel a feltételezett első bejelentéssel, de a cég állítólag a jövő hónapban egy előzetest fog kiadni hozzá. Erre valószínűleg december 7-én fog sor kerülni a The Game Awards-on, de egyelőre nincs megerősítés.

A Grand Theft Auto 6 az egyik legjobban várt videójáték, olyannyira, hogy a rajongók tévhitbe estek, és azt gondolták, hogy a Red Dead Online frissítése valamiféle titkos utalás a bejelentésre, ám tévedtek. A Rockstar korábban már megerősítette, hogy a GTA VI fejlesztés alatt áll, de ennél többet nem közöltek. Ha minden jól megy, akár már jövőre a boltok polcaira kerülhet a következő rész.

A játékról tavaly több felvétel is kiszivárgott, és a Rockstar is megerősítette, hogy a szivárogtatások valósak voltak. A cég azonban azt is megemlítette, hogy ezek nem befolyásolják a fejlesztés menetét. Magáról a hatodik részről kevés információt kaptunk, de állítólag lesz benne egy női latin-amerikai játszható karakter, kezdésképpen pedig Miami képzeletbeli utcáin csatangolhatunk, de idővel gyarapszik a térkép, és újabb városokkal bővül a játszható játékterület.

ws gta v e1589465627312 210109 053022
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

GTA VI
Játékok

Megerősítették a GTA VI megjelenési időszakát

2025 őszén tervezik kiadni a várva várt folytatást.

GTA VI
BREAKINGJátékok

Hivatalos: itt a Grand Theft Auto VI előzetese

A Rockstar nagy sikerű nyitott világú játékának folytatása 2025-ben érkezik.

Rockstar Games logo
Játékok

A Rockstar a régi játékainak torrentes változatát árulja a Steamen

A DRM eltávolítása helyett a feltört változatát árulják a régebbi Manhunt vagy...