Májusban érkezik a Mass Effect Legendary Edition

Végre bővebb tájékoztatást kaptunk a Mass Effect felújított változatairól.

Mindenki számára valószínűleg jól ismert már a Mass Effect trilógia és mellette a nem számozott Andromeda. Az első három zseniálisan sikerült, méltó helyre juttatta a sorozatot a videojátékok piacán. Az Andormeda már egy más tészta, nem lett volna olyan rossz alkotás egyszerűen nem tudott felérni az elődjei nagyságához és különböző hibák garmadája is megtalálható volt a címmel kapcsolatosan.

Akik újra szeretnék élni az eredeti játékokat teljes dicsőségükben, azok most nagyon örülhetnek, hiszen az EA hivatalosan is tájékoztatást adott a Legendary Edition-ről. Ez mind a három alkotást tartalmazza és rengeteg DLC-t, továbbá fegyvereket és megszámlálhatatlan egyéb kiegészítőt is. Természetesen 4K minőségben fog majd a szemünk elé tárulni ez a változat. A karakterek is frissítésen estek át és a kiadó szerint több tízezer textúrát gondoltak újra és hoztak 2021-es szintre.

Az első játék új tartalmakat is kap majd, hogy sokkal közelebb hozza azt az utána következő kettőhöz. Ilyenek például az Eden Prime, az Ilos és a Feros. Természetesen a kezelőfelületet és a játékmenetet is felfrissítették, hiszen az eredeti alkotásnak már elég idejétmúlt volt mind a kettő eleme. A karakterkészítő mind a három játékban működni fog és rengeteg új elem került ehhez is hozzáadásra. 

Sajnos külön PS5-ös és Xbox Series X/S-es változatot nem fogunk belőle kapni, azonban a visszafelé kompatibilitás miatt, ezeken a gépeken is játszható lesz. Az alkotás május 14-én válik majd elérhetővé Xbox Series X/S-e, Xbox One-on, PS4-en, PS5-ön és PC-n a Steam és az Origin keretein belül.

Total
2
Shares
Previous Article

A jelek szerint Andrew Garfield a Pókember 3. forgatás közelében tartózkodik

Next Article
The Nevers

Megérkezett az HBO idei nagyszabású látványsorozatának, a The Nevers első előzetese

Related Posts