a
FőoldalFilmekMajdnem teljesen kész A galaxis őrzői vol 3. forgatókönyve

Majdnem teljesen kész A galaxis őrzői vol 3. forgatókönyve

James Gunn rendező már majdnem teljesen megírta A galaxis őrzői vol. 3. forgatókönyvét.

James Gunn a közösségi oldalán jelentette be, hogy szinte befejezte A galaxis őrzői harmadik részének szkriptjét, legalábbis a film első vázlatával már elkészült, ami körülbelül 70 oldal vázlatot jelent. A rendező őrült tempót diktál, hiszen a második rész csak pár hónapja került a mozikba, és a DVD, illetve Blu-ray kiadás is még csak a napokban jelent meg, de ő már a harmadik részen dolgozik.

Igen, a hajam ma reggel különösen rendetlen, de úgy gondoltam, hogy fontos megosztanom veletek az új Groot bögrém. Egy bögre kávéval ülök le dolgozni – és majdnem befejeztem már – A galaxis őrzői vol. 3. első vázlatán, ami már majdnem teljesen kész a 70 oldalával.

Hivatalosan még nem jelentették be, hogy mikor fogják bemutatni A galaxis őrzői vol 3.-at, de nagy valószínűséggel 2020-ban, a Bosszúállók 4. után láthatjuk ismét a csapatot, amire korábban Gunn is utalt egy megjegyzésben. A rendező azt is kifejtette, hogy a következő résszel lezárják a trilógiát, és elképzelhető, hogy a jövőben az Őrzők egy új csapatával találkozunk a Marvel Moziverzumában.

dc-es-marvel-univerzum

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.