x
Close


Közelgő események

Filmek

A galaxis őrzői vol. 3. egy új fejezetet nyit a Marvelnél

James Gunn arról beszélt, hogy a Vol 3. valami sokkal nagyobbnak a felvezetője lesz a Marvel Filmes Univerzumban.

A galaxis őrzői vol. 3. egy új fejezetet nyit a Marvelnél
  • Publishedjúnius 8, 2017

James Gunn arról beszélt, hogy a Vol 3. valami sokkal nagyobbnak a felvezetője lesz a Marvel Filmes Univerzumban.

Korábban már megírtuk, hogy a hosszas hezitálás után James Gunn harmadszor is visszatér az Őrzők élén, hiszen ő fogja a Vol 3.-at is írni és rendezni, amin rögtön a második rész premierje után el is kezdett dolgozni. Már most is óriásira duzzadt a Marvel Filmes Univerzum, de a rendező legutóbbi kijelentésével arra számíthatunk, hogy ez a következő néhány évben tovább fog nőni, s még hatalmasabb lesz.

Az IGN beszélgetett James Gunn-nal, aki elárulta, hogy Kevin Feige Marvel elnökkel közösen vitatták meg a jövőt, amelynek kapuját a Vol 3. fogja kinyitni:

Mindig is beszéd tárgya volt. Már most részese annak, amit csinálok a Marvellel és nap mint nap beszélgetünk ezekről Kevinnel. Amikor A galaxis őrzői vol. 3.-ról beszélgetünk, s annak sztorijáról, arról a történetről, ami újabb cselekményekhez fog vezetni. A trilógia befejező része lesz, de egyben más filmek kezdete is. Annak a része, amin most dolgozom.

Az idei filmben már kaptunk egy kis utalást arra, hogy a folytatásban feltűnik Adam Warlock, akire már régóta kíváncsiak a rajongók, de mindeddig nem láttunk a leendő Bosszúállót képernyőn, de még az is elképzelhető, hogy Yondu visszatér a halálból.

Hívjuk őket Kronans-oknak, ők különleges karakterek. Lehet, hogy látjuk még őket valahol máshol a jövőben.

Érdekesen hangzik, nem? Kíváncsian várjuk, hogy milyen ötletekkel állnak elő a jövőben a készítők.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.