Főoldal Előzetesek Magyar szinkronos előzetest kapott a Beetlejuice Beetlejuice
Előzetesek

Magyar szinkronos előzetest kapott a Beetlejuice Beetlejuice

A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében visszatért a gonosz kis démoni lény.

245

Május végén mutatták be a folytatás első nagy előzetesét, amihez már kaptunk korábban egy rövid ízelítőt. Amikor márciusban bemutatták Beetlejuice Beetlejuice teaser előzetesét, egészen komor hangulatban történt Delia Deetz (Catherine O’Hara) és Lydia Deetz (Winona Ryder) újbóli bemutatása. Az anya és lánya egy temetőben álltak egy sír fölött, gyászolva egy ismeretlen karaktert.

A film rajongói ebből a jelenetből azt szűrték le, hogy a családi patriarcha, azaz Charles Deetz (Jeffrey Jones) hunyhatott el, őt gyászolják a temetőben, de az Entertainment Weekly internetes portálnak adott interjújában ezt a gyanút nem erősítette meg Tim Burton. A rendező csak annyit mondott, hogy „majd meglátjuk”.

Két hónappal később, az első nagy mozielőzetes megjelenésével, Jenna Ortega által alakított Astrid – aki Lydia lázadó tinédzser lányát alakítja – megoldotta ezt a kisebb rejtélyt. Az előzetesben hallható, ahogy azt mondja, hogy “nem hiszem el, hogy nagyapa meghalt.” Ezzel mondattal megerősítést nyert, hogy Charles halála lesz a folytatás cselekményének mozgatórugója, amit a következő szinopszis is megerősít:

„A családban tragédia történik, és Deetzék három generációja hazautazik a rég maguk mögött hagyott Winter River-i házukba. Lydia (Winona Ryder) az eltelt hosszú évek alatt sem tudott megszabadulni a kísértetiesen dilis Beetlejuice (Michael Keaton) emlékétől: ezért esik pánikba, amikor kezelhetetlen kamaszlánya (Jenna Ortega) talál a padláson egy titokzatos makettet, amely a kisvárost ábrázolja, de átjáró nyílik belőle a túlvilágba, és véletlenül meg is nyitja. Hamarosan kiderül, hogy mindkét világban szörnyű bajok fenyegetnek. Ezután már csak annyi kell, hogy valaki véletlenül háromszor egymás után kimondja Beetlejuice nevét, és előlép az árnyak közül a játékos gonoszkodásra mindig kész, szédült démon, hogy bebizonyítsa: nincs olyan káosz, amit ne lehetne tovább növelni.”

A film főszereplői Winona Ryder, Jenna Ortega, Michael Keaton, Catherine O’Hara, Justin Theroux, Monica Bellucci, Arthur Conti és mások. A filmet Tim Burton rendezte, a forgatókönyvet Alfred Gough és Miles Millar írták. A film producerei David Geffen, Marc Toberoff, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tommy Harper és Burton, az executive producerek pedig Sara Desmond, Katterli Frauenfelder, Gough, Millar, Brad Pitt, Larry Wilson, Laurence Senelick, Pete Chiappetta, Andrew Lary, Anthony Tittanegro, Grahame-Smith és David Katzenberg.

Beetlejuice Beetlejuice kizárólag mozikban kerül bemutatásra 2024. szeptember 4-én.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beetlejuice Beetlejuice
Előzetesek

A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében Jenna Ortega újraéleszti Michael Keaton bajkeverőjét

Michael Keaton nagyon elemében van a Beetlejuice Beetlejuice nagy előzetesében.

CinemaCon Warner Bros. Discovery
Filmek

CinemaCon: A Warner Bros. Discovery bemutatója

A Warner Bros. Discovery összes bemutatott produkciója a 2024-es CinemaCon alatt.