Főoldal Előzetesek Michael Keaton huncut kis démonja visszatért a Beetlejuice Beetlejuice első előzetesében
Előzetesek

Michael Keaton huncut kis démonja visszatért a Beetlejuice Beetlejuice első előzetesében

A démon visszatért! Bemutatták a Beetlejuice Beetlejuice előzetesét.

250

Már nagyon vártuk a Beetlejuice Beetlejuice című film első előzetesét az interjúk és a napokban megjelent képek után. Valószínűleg még egy jó darabig nem kaptuk volna meg, de miután tegnap kiszivárgott az előzetes alacsony felbontásban, a Warner Bros. nem húzta tovább, jobbnak találták, ha kiadják a teaser előzetest Tim Burton rendező várva várt filmjéhez.

A Beetlejuice visszatért! A Batman-filmet rendező Tim Burton és a filmvilág ikonjává vált Michael Keaton újra összeállnak a Beetlejuice Beetlejuice című filmben. Burton díjnyertes Beetlejuice című filmjének régóta várt folytatásáról beszélünk, amelyre évtizedek óta várnak a rajongók, és most végre teljesül az álmuk.

Jenna Ortega új karakterét, Astrid Deetz-et, Winona Ryder Lydia Deetz lányát, Astrid Deetz-et mutatja az előzetes, miközben biciklijével elhalad Miss Shannon lányiskolája mellett. Ezután Astridot, Lydiát és Catherine O’Hara Delia Deetzét, Delia Deetzet láthatjuk egy temetésen.

A következő jelenetsor segít képet adni a folytatásról, ugyanis ebben Astridot láthatjuk, amint a padláson leleplezi a Winter River makettjét, majd egy későbbi jelenetben Lydiát egyedül látjuk a padláson. Lydia előtt Michael Keaton Beetlejuice-ja, Beetlejuice emelkedik ki a makettből, és figyelmeztet: “a lé elszabadult”.

Alig több mint egy percig tart az ízelítő, és nagyrészt Jenna Ortegára koncentrál, mielőtt a film ikonikus szellembohóca visszatér. A videó mellé kaptunk egy rövid ismertetőt is Beetlejuice – Kísértethistória folytatásához. A történet leírása szerint egy váratlan családi tragédia után a Deetz-család család három generációja hazatér Winter Riverbe. Lydia életét még mindig kísérti a Beetlejuice, és a feje tetejére áll, amikor lázadó tinédzser lánya, Astrid (Jenna Ortega) felfedezi a város titokzatos makettjét a padláson, és véletlenül megnyílik a túlvilági kapu. Mivel mindkét birodalomban gondok készülődnek, csak idő kérdése, hogy valaki háromszor kimondja Beetlejuice nevét, és a huncut démon visszatér, hogy elszabadítsa a maga sajátos káoszát.

Igazi szenzációnak számít, hogy Burton mellett visszatérnek az eredeti rész sztárjai is: Michael Keaton, Winona Ryder és Catherine O’Hara is újra szerepet kap a folytatásban. Az új belépők Willem Dafoe, Justin Theroux és Monica Bellucci mellett a Wednesday sztárja, Jenna Ortega is csatlakozott a folytatáshoz, aki a hírek szerint Ryder Lydia karakterének lányát játssza a filmben.

Beetlejuice Beetlejuice 2024. szeptember 6-ai megjelenési dátummal szerepel az idei naptárban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Warner Bros. Discovery
Filmek

CinemaCon: A Warner Bros. Discovery bemutatója

A Warner Bros. Discovery összes bemutatott produkciója a 2024-es CinemaCon alatt.

Wednesday
Filmek

Jenna Ortega megerősítette, hogy kit játszik a Beetlejuice folytatásában

Fontos szerepet játszik Jenna Ortega a Beetlejuice folytatásában.