Főoldal Előzetesek A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében Jenna Ortega újraéleszti Michael Keaton bajkeverőjét
Előzetesek

A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében Jenna Ortega újraéleszti Michael Keaton bajkeverőjét

Michael Keaton nagyon elemében van a Beetlejuice Beetlejuice nagy előzetesében.

370

A Warner Bros. végre bemutatta az 1988-as vígjáték-horror klasszikus folytatásának, a Beetlejuice Beetlejuice első nagy előzetesét. Április elején zárt ajtók mögött a Las Vegas-i CinemaCon alatt már láttuk a trailert, de nyilvánossággal csak most osztották meg. Michael Keaton nagyon elemében van, de a sok visszatérő és mások mellett Jenna Ortega is szerepet kapott Tim Burton filmjében.

Ahogy már említettük, Keaton visszatér a mocskos szájú, alakváltó démon szerepében, akihez új szereplők, Jenna Ortega, Willem Dafoe, Monica Bellucci és Justin Theroux csatlakoznak. Az eredeti filmből ismert Winona Ryder és Catherine O’Hara is visszatérnek a szerepükbe.

Egy váratlan családi tragédia után a Deetz család három generációja visszatér Winter Riverbe. Lydia élete fenekestül felfordul, amikor lázadó tinédzser lánya, Astrid felfedezi a padláson található rejtélyes városmodellt, és véletlenül megnyitja a portált a túlvilágra. Mivel mindkét birodalommal csak a baj van, csak idő kérdése, hogy valaki háromszor kimondja Beetlejuice nevét, és a csintalan démon visszatérjen, hogy káoszt teremtsen.

A film főszereplői Winona Ryder, Jenna Ortega, Michael Keaton, Catherine O’Hara, Justin Theroux, Monica Bellucci, Arthur Conti és mások. A filmet Tim Burton rendezte, a forgatókönyvet Alfred Gough és Miles Millar írták. A film producerei David Geffen, Marc Toberoff, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tommy Harper és Burton, az executive producerek pedig Sara Desmond, Katterli Frauenfelder, Gough, Millar, Brad Pitt, Larry Wilson, Laurence Senelick, Pete Chiappetta, Andrew Lary, Anthony Tittanegro, Grahame-Smith és David Katzenberg.

Az eredeti film 73 millió dollárt gyűjtött a pénztáraknál (ez az infláció mértékével korrigálva durván 195 millió dollárnak felel meg), és elnyerte a legjobb sminkért járó Oscar-díjat. Emellett egy TV-animációs sorozatot és egy Broadway-musicalt is ihletett.

A Beetlejuice Beetlejuice kizárólag mozikban és IMAX-ben kerül bemutatásra 2024. szeptember 4-én.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beetlejuice Beetlejuice
Előzetesek

Magyar szinkronos előzetest kapott a Beetlejuice Beetlejuice

A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében visszatért a gonosz kis démoni lény.

CinemaCon Warner Bros. Discovery
Filmek

CinemaCon: A Warner Bros. Discovery bemutatója

A Warner Bros. Discovery összes bemutatott produkciója a 2024-es CinemaCon alatt.