Főoldal Előzetesek Magyar szinkronnal is elérhető az Aquaman és az Elveszett Királyság első előzetese
Előzetesek

Magyar szinkronnal is elérhető az Aquaman és az Elveszett Királyság első előzetese

Nézd meg magyarul az Aquaman és az Elveszett Királyásg szédítően látványos nagy előzetesét.

568

A DC Studios majdnem egy hónapja mutatta be az Aquaman és az elveszett királyság nagy trailerét, amiből ma megérkezett a magyar szinkronos változat is. A folytatásban Jason Momoa visszatér a daliás, izmos Arthur Curry, ismertebb nevén a hős Aquaman szerepében, valamint Patrick Wilson mint Orm király, aki egyben Arthur féltestvére és olykor nemezise. Ezúttal nem ellenségek, hanem szövetségesek lesznek, hogy megvédjék Atlantiszt.

A 2018-as Aquamanben Arthur Curry veszélyes küldetésre indul, hogy megszerezze a legendás szigonyt és magának követelje Atlantisz trónját. Küldetése, hogy megakadályozza, hogy testvére, Orm hadat üzenjen a felszíni világnak. Aquaman meghiúsítja Orm király háborús terveit, és miután legyőzte a film végén, tömlöcbe veti féltestvérét. Itt ért véget a film, most azonban a páros kénytelen kényszerű szövetségre lépni, hogy szembenézzenek a Yahya Abdul-Mateen II által alakított Fekete Mantával, aki visszatért és bosszúra szomjazik.

Úgy tűnik, hogy a két testvér kapcsolata a film központi témája lesz, ami méginkább fokozza a folytatás érzelmi mélységét. Ahogy James Wan rendező tavasszal elmondta, hogy “Orm az első filmben gonosztevő volt, de ezúttal Arthurnak szüksége van rá, hogy megállítsa a bosszúszomjas Fekete Mantát, aki ezúttal valamiféle sötét energiát szabadított el”. Arthur és Orm utazása új, lélegzetelállító víz alatti birodalmakkal is megismertet bennünket a DC vízi univerzumán belül, hasonlóan az előző filmben látott lenyűgöző látványvilághoz.

A trailerben az elveszett királyság egy Octobot néven ismert hatalmas gépe is feltűnik. Magáról a királyságról annyit tudni, hogy a hét víz alatti királyság egyike, amely Atlantisz elsüllyedt maradványaiból emelkedett ki, de rejtélyes módon eltűnt, ahogy azt az első filmben is említették. Az első rész után itt se hiányozhat a humor és az abszurd jelenetek, ahogy Arthur meglovagolja Stormot, a hatalmas megszelídített csikóhalat. És igen, Amber Heard által játszott Mera is feltűnik a videóban, vagyis rácáfoltak a korábbi pletykákra, hogy teljesen kivágták a karakter jeleneteit a filmből.

Momoa mellett Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman, Temuera Morrison, Dolph Lundgren, Randall Park, Vincent Regan, Jani Zhao, Indya Moore és Pilou Asbæk is feltűnik majd a stáblistán.

Az Aquaman és az elveszett királyság december 20-án jön ki a mozikba.

Aquaman és az elveszett királyság
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.