Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Magyar nyelvű ízelítőt kaptunk a Terminátor: Sötét végzethez

Alig egy héttel a Terminátor: Sötét végzet első előzetese után már magyar szinkronnal is megnézhetjük Linda Hamilton visszatérését.

Alig egy héttel a Terminátor: Sötét végzet első előzetese után már magyar szinkronnal is megnézhetjük Linda Hamilton visszatérését.

Az első előzetes után kissé kételkedünk a Terminátor: Sötét végzetben, pedig a rendezői székben a Deadpool rendezője, Tim Miller ül, a munkálatokat pedig James Cameron felügyeli, azonban összességében nem túl kecsegtető az, amit eddig láttunk a Terminátor: Sötét végzetből, ám még korai lenne bármit kijelenteni. Még Arnold Schwarzeneggert és a Linda Hamiltont is összedrótozták a Terminátor 2. – Az ítélet napja folytatásához, szóval egy esélyt mindképpen megérdemel a franchise.

A hazai rajongók dörzsölhetik tenyerüket, mert a magyar nyelvű szinkronban Fehér Anna szólaltatja meg ismét Sarah Connort, és bár nem Schwarzenegger karaktere nem mond semmit a trailerben, ám meglepődnénk, ha eltérnének az eredeti párostól, s nem Gáti Oszkártól kölcsönöznék szinkronhangját.

Hivatalosan még semmit sem árultak el a Terminátor: Sötét végzet cselekményéről, azonban az elmúlt nap próbáltuk összeszedni, hogy mi mindent tudunk eddig a filmről. James Cameron korábban már megerősítette, hogy a Sötét végzet figyelmen kívül hagyja a harmadik, negyedik és ötödik részeket, közvetlen folytatása lesz Az ítélet napjának, sőt, még azt is megtudtuk, hogy R-besorolást kap a film, tehát ebben is hűek maradnak a franchise első két részéhez.

Terminátor: Sötét végzet bemutatója 2019. október 31-én lesz.

Még több a témában...

Linda Hamilton örülne, ha a Terminátor: Sötét végzet után Sarah Connor már nem térne vissza

Kévés Bence Mihály

A Terminátor: Sötét végzet kulcsfontosságú jeleneteit így keltették életre a vizuális-effektek segítségével

Kévés Bence Mihály

Tim Miller soha többet nem akar James Cameron producerrel dolgozni

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat