Főoldal Játékok Magyar forrásból szivárgott ki az első PlayStation 5 reklám
JátékokBREAKING

Magyar forrásból szivárgott ki az első PlayStation 5 reklám

Egy tv szpot került ki idő előtt.

660
ps5 console design 4

Egészen azóta, hogy tudjuk, készülőben van a PlayStation 5, hétpecsétes titokként őriznek minden információt a konzolról. Szerencsénkre az idei nyár elején már bemutatásra került a merőben új és bátor dizájnú gépezet. A világon azonban idén végigsöpört pandémia nem igazán segíti a technológia innovációkat és ezáltal egy ilyen komplikált masina előállítását sem. Ennek ellenére a Sony próbál mindent megtenni, hogy a PlayStation 5 a megjelenés pillanatában is a lehető legtöbb helyen legyen elérhető, kielégítő mennyiségben.

New PS5 ad. (In Hungarian only for now lol)

Ma azonban, ahogy a fent linkelt tweetből kiderülhet, előkerült egy ideje korán kihelyezett PlayStation 5 reklám, ezúttal magyar forrásból, amit persze azóta el is tüntettek. A magyar szivárgás ritka dolog, nem igazán vagyunk a videójátékipar krémjében. Ám ez talán egy kis bizonyosságot adhat, hogy a pletykákkal ellentétben hozzánk is biztosan jut majd első nap a gépből.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események