Maguk a készítők mutatják be Sackboy új kalandját

Sosem nézett még ki ilyen jól a LittleBigPlanet sztárja.

A PlayStation 5 nyitócímei között ott lesz a Sackboy: A Big Adventure, de aki még várna a generációváltásra annak jó hír, hogy PS4-re is ugyanúgy elérhető lesz. A LittleBigPlanet jól ismert kabalafigurája ezúttal egy saját játékban tér vissza, mely a nevezett sorozat mellékszála, de ezt június óta jól tudjuk.

A Sumo Digital most viszont egy kicsit jobban bemutatta a kalandot, ahogy azt az alábbi háromperces videóban meg is nézhetitek. Teljesen új irányítás, 60 FPS és egy izgalmas és látványos, felfedezésre váró világ várja a játékosokat, ahol rengeteg új képesség és élmény várja azokat is, akik jól ismerik az előző játékokat. Ha pedig közösségi élményre vágyunk, akkor co-op módban is végignyomhatjuk majd elejétől a végéig.

Mindezen túl részletezésre került az is, hogy mi kerül bele a Digital Deluxe Editionbe és a Special Editionbe. Utóbbi fizikai változat csak PS4-en lesz elérhető és a kézzel fogható art book mellett egy szuper aranyos plüssfigura is indokot jelent a beszerzésére. A játék november 19-én érkezik érkezik PS4 és PS5 gépekre.

Total
0
Shares
Previous Article
Bosszúállók

Hol tartanak ma a Bosszúállók sztárjai - 1. rész

Next Article
The Witcher

Szereplőváltás a Vaják második évadában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!